CES 2014: Oppo N1 naživo

Na medzinárodnej výstave CES 2014 v Las Vegas sme mali možnosť vyskúšať si aj štýlový smartfón s 5,9 Full HD displejom a inovatívnou 13 Mpix otočnou kamerou. (živé fotografie + video)

So septembrovou novinkou čínskeho výrobcu sa náš kolega Richard stretol aj na práve prebiehajúcom veľtrhu CES 2014, kde naňho urobila dobrý dojem.

Tabletofón Oppo N1 zaujme už na prvý pohľad netradične riešenou otočnou kamerou s 13-megapxelovým rozlíšením. Vďaka rotácii tak plní úlohu nielen zadného, ale aj predného fotoaparátu. Zhotovenie kvalitných autoportrétov je tak hračka.

Zariadenie zaujme nielen inovatívnou konštrukciou, ponúka i veľmi slušnú výbavu. Veľký 5,9-palcový IPS dispelj má Full HD rozlíšenie a dá sa ovládať i v rukaviciach. Štvorjadrový procesor je taktovaný na 1,7 GHz, operačná pamäť RAM disponuje 2 GB kapacitou a vnútorný úložný priestor má byť v dvoch verziách: 16 a 32 GB.

Snáď jedinou nevýhodou tohto smartfónu je práve absencia pamäťových kariet. Pri 16 GB verzii ostáva pre používateľa dostupných slabých 10 GB, čo môže byť málo.

ikona

Základné info: Oppo N1Štýlový tabletofón s inovatívnou 13 Mpix otočnou kamerou, OS Android 4.2.2, štvorjadrovým 1,7 GHz procesorom, 3 160 mAh batériou a 5,9'' Full HD displejom, ktorý sa dá ovládať aj v rukaviciach. Dotyková zadná časť O-Touch umožní ovládanie gestami.

Konektivitu zabezpečuje podpora HSPA, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 3,5 mm jack a microUSB konektor s funkciou USB Host. Batéria sa pýši kapacitou 3610 mAh.

Za cestu a ubytovanie na CES 2014 ďakujeme O2.

Živé fotografie:

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu