Hlasujte za najlepších v ankete Mobil roka 2013

Vyberte najlepšie mobilné telefóny uplynulého roka v siedmom ročníku veľkej čitateľskej ankety a vyhrajte skvelé ceny!

Siedmy ročník tradičnej ankety Mobil roka, ktorej generálnym partnerom je O2, úspešne odštartoval! Od 7. januára do 7. februára bude už len na vás, ktoré telefóny a príslušenstvo k nim patria aktuálne medzi to najlepšie na trhu. Hlasovaním na www.mobilroka.sk tiež získate možnosť vyhrať jednu z úžasných cien!

Najvýznamnejšie slovenské médiá venujúce sa celému spektru mobilných telefónov opäť spojili svoje sily, aby sme s vašou pomocou vybrali tie najlepšie telefóny minulého roka. Mobil roka má už svoju tradíciu, veď anketa vznikla v čase, kedy o vašu priazeň bojovali pamätné kúsky ako Sony Ericsson P1i či Nokia N95 8GB a prvý Apple iPhone sme poznali iba z obrázkov. Vtedy rozhodlo 7-tisíc ľudí o prvenstve šiestich mobilných telefónov roku 2007.

Mobil roka 2013

Doba sa mení, aj jednotlivé kategórie sme postupom času citlivo upravovali, no nezmenil sa poctivý a odborný princíp ankety, v ktorej minulý rok o výsledkoch rozhodlo vyše 13-tisíc zainteresovaných čitateľov odborných médií. Bude vás tentoraz viac?

Odborná komisia zložená zo zástupcov redakcií TECHBOX, PC REVUE, Fony.sk a MobilMania.sk vybrala do piatich kategórií tridsať najzaujímavejších produktov, ktoré sa v roku 2013 dostali na náš trh, a to v nasledujúcich kategóriách: špičkový, rozumný, ľudový a výnimočný + chuťovky. Posledná a najnovšia kategória je venovaná prevratnému príslušenstvu, ktoré určite stojí za vašu pozornosť.

Mobil roka 2013

Podobne ako pred rokom, aj tento raz načasovanie ankety súvisí s jej ročníkom. Preto sa budeme krútiť okolo čísla sedem. A preto od 7. januára do 7. februára 2014 bude už len na vás, ktoré mobilné telefóny a príslušenstvo k nim sa stanú tými najlepšími.

Všetky telefóny ste doteraz mali možnosť vidieť v obchodoch, rukách kamarátov, či dokonca na vlastnom stole. Práve to má aj v siedmom ročníku ankety zaručiť, že medzi sebou bojujú len skúsenosťami overené zariadenia. O takmer všetkých nominovaných telefónoch si môžete prečítať aj recenzie, či už na internete alebo v časopisoch. Okrem toho, že vašim hlasom pomôžete vybrať tie najlepšie mobilné telefóny minulého roka, zúčastníte sa aj losovania o hodnotné ceny.

Mobil roka 2013

Generálny partner ankety Mobil roka 2013, mobilný operátor O2, venuje víťazovi záverečného žrebovania Apple iPhone 5C. Hlavní partneri pre víťazov pripravili ďalších päť hodnotných cien - HTC One, Sony Xperia Z1 a trojicu hodiniek Samsung Galaxy Gear.

Mobil roka 2013

Hlasovať môžete už teraz na www.mobilroka.sk.

Diskusia k článku:

Hovedo 07.01.2014 - 12:53

Slušný výber, osobne by som vymenil Nexus za G2. Chápem, nemôžu tam byť oba, ale myslím, že LG si to za svoju G2 zaslúži

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease07.01.2014 - 16:24 Trvalý odkaz

Fakt sila, chcel som hlasovať za LG G2 a Optimus L9ll a oni tam nie sa :-(

paul07.01.2014 - 19:35 Trvalý odkaz

to je anketa o najlepsi mobil...

Celá diskusia 10 príspevkov