Chcete na Windows Phone pozerať filmy? Potrebujete MoliPlayer Pro

Pre Android existuje množstvo správcov súborov aj prehliadačov videí. Sťahovanie filmov a tituliek je síce téma, pri ktorej sa pohybujeme na hrane zákona, ale vy si predsa môžete "ripovať" aj DVD-čka a Bluray disky zo svojej zbierky. Takže film už máte. Titulky nájdete napríklad na Subscene.com, a na konci reťazca pravdepodobne využijete výborný MX Player.

Lenže v prípade Windows Phone je všetko trochu komplikovanejšie. V prípade tohto OS je riešením MoliPlayer Pro. Vďaka malej doživotnej investícii (aktuálne 2,99 €) premeníte váš windowsfón na šikovný prehrávač filmov. Náš čitateľ s prezývkou vauvauvau sa s nami podelil aj o svoje dojmy. MoliPlayer Pro prehrá 3GP, FLV, VOD, WMV, AVI, DivX, XviD, MP4 aj MKV so zvukom AAC či AC3. Ak vaša Lumia či iný windowsfón nepodporuje pamäťové karty, treba film nakopírovať do priečinka pictures - camera roll. MoliPlayer Pro prehráva aj titulky.

Sťahujte z WindowsPhone.com. Nemusíte hneď za aplikáciu platiť, môžete si ju najprv vyskúšať. To je totiž hlavnou devízou obchodu s aplikáciami pre Windows Phone.

P.S. Hovorí sa, že čoskoro uzrie svetlo sveta aj populárny VLC Media Player pre Windows Phone 8.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu