Sony Xperia M dual na Slovensku

Po jednosimkovej verzii smartfónu strednej triedy s 4’’ WVGA displejom a dvojjadrovým procesorom si v slovenských obchodoch môžete kúpiť tento šikovný android aj s podporou dvoch SIM kariet.

Sony Xperia M dual prichádza so známym dizajnom, dobrou výbavou a príjemnou cenou.

Medzi špecifikáciami figuruje dvojjadrový 1 GHz procesor, 1 GB operačná pamäť RAM a malá 4 GB vnútorná kapacita úložného priestoru. Pre používateľa ostanú dostupné iba 2 GB, nechýba však možnosť rozšíriť ju microSD kartami do veľkosti 64 GB.

Operačný systém Android beží vo verzii 4.2.2 Jelly Bean a je obohatený o používateľské prostredie výrobcu. Dotykový 4-palcový TFT displej dostal rozlíšenie 480 x 854 bodov a je chránený vrstvou odolnou proti poškriabaniu.

Fotografie a videá v HD kvalite zhotovíte 5-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou. V pravej strane zariadenia nechýba hardvérová spúšť fotoaparátu. Zvyšná výbava zahŕňa podporu rýchlej dátovej siete HSPA, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, NFC, 3,5 mm jack i FM rádio s RDS. Nabíjací microUSB konektor s funkciou MHL poslúži na prepojenie smartfónu a domácej techniky pomocou HDMI kábla. Batéria disponuje kapacitou 1 750 mAh a jej výdrž si môžete predĺžiť pomocou módu Stamina.

ikona

Základné info: Sony Xperia M dualSmartfón s OS Android 4.1 Jelly Bean, dvojjadrovým 1 GHz procesorom, 4'' FWVGA displejom, 5 Mpix fotoaparátom s AF, LED bleskom, kompletnou dátovou výbavou a 1 750 mAh batériou. Na trh príde aj v dual SIM verzii.

Sony Xperia M dual

Orientačná cena: 218 € (Epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 04.11.2013 - 16:51

Iba taká poznámka Xperia M Dual nikdy Android JB 4.1 nemal, i keď bol tak prezentovaný pri predstavení. Do predaja išiel rovno s verziou 4.2.2

Lenka Ivančíková04.11.2013 - 20:27 Trvalý odkaz

Vdaka za upozornenie. :-)

Martin29.11.2013 - 08:43 Trvalý odkaz

Priserny sum v sluchadlach pri pocuvani mp3. 2x v servise s vysledkom "zavada sa neperejavila", takze asi to tak ma byt. Ak to chcete pouzivat aj ako walkman, zdaleka sa mu vyhnite.

Marian27.12.2013 - 12:42 Trvalý odkaz

to MD:
Neviem čo si to počúval, ale asi si mal fakt vadný telefón.
Ja by som slúchadlá a walkman dával ako jedno z predností tohto telefónu. mp3 som počúval už na rôznych zariadeniach a toto určite patrí k tomu lepšiemu. Samotný walkman má vcelku jednoduché ovládanie s užitočnými funkciami. A pri zapnutí funkcie XLoud je zvuk fakt kvalitný.
Samozrejme netreba zabudnúť ani na kvalitu samotného mp3 súboru, ktorý je veľmi dôležitým faktorom.
Čo sa týka telefónu, myslím že je vcelku zaujímavý, hardvérovo dobre vybavený a hlavne pekný čo ocenia hlavne ženy. :)
Negatívom je menej kvalitný displej (na mojej Xperii U je krajší) a priemerný fotoaparát.
Ak zoberieme do úvahy cenu, ktorá sa pohybuje okolo 180eur, tak je veľkým lákadlom v danej cenovej hladine.

ondrakomous27.12.2013 - 13:47 Trvalý odkaz

Samsung galaxy core duos toto mko rozseka na nadry, ahahahaha.

Celá diskusia 13 príspevkov