Prestigio Power Bank: externý zdroj s 8 000 mAh

Problémom dnešných dotykových smartfónov je výdrž batérie. Nie vždy sa dá jej nízka kapacita riešiť výmenou za náhradný akumulátor. Pomocníkom nielen na cestách tak môže byť externý napájací zdroj.

Napájacia batéria dodá vášmu zariadeniu "šťavu" práve vtedy, keď to bude potrebovať. Nevýhodou je počiatočná investícia, za zdroje s vyššou kapacitou zaplatíte zvyčajne okolo 40 eur.

Na našom trhu máte na výber z veľkého množstva externých napájacích akumulátorov rôznej kapacity. Novinkou je Prestigio Power Bank, ktoré ponúkne až 8 000 mAh a poslúži vám všade tam, kde nemôžete použiť tradičnú nabíjačku. V prírode, na cestách alebo a pri dlhodobom výpadku elektrickej energie. Murphyho zákon nepustí...

Prestigio Power bank predĺži životnosť nielen smartfónu, ale aj tabletu či fotoaparátu. Disponuje dvomi USB výstupmi, a preto nie je problém nabíjať dve zariadenia súčasne. Vďaka kompaktným rozmerom (105 x 72 x 20 mm) a hmotnosti 270 gramov 184 gramov (pozn. red.: overené redakčnou váhou) nezaberie v taške alebo batohu veľa miesta. Výrobca udáva dobu nabíjania približne osem hodín.

Odporúčaná cena Prestigia Power Bank je 45 eur.

Prestigio Power BankPrestigio Power Bank

Aké máte skúsenosti s výdržou smartfónov vy? Používate externé zdroje? Budeme radi, keď sa podelíte o svoje skúsenosti v diskusii pod článkom.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu