O2: na Grape festival lacnejšie lístky a SMS/MMS zdarma

Aj tento rok sa O2 zhostí úlohy generálneho partnera hudobného festivaku Grape. Okrem množstva praktických služieb a zábavných aktivít prináša svojim zákazníkom posielanie SMS a MMS správ zadarmo a zľavy na vstupenky cez portál O2 Extra výhody.

Hudobný letný festival Grape sa bude konať v dňoch 9. a 10. augusta 2013 na piešťanskom letisku. Na pódiách sa predstavia slovenské aj zahraničné kapely.

Až pätina potvrdených účinkujúcich príde z Britských ostrovov. Festivalu budú dominovať kapely hrajúce Indie/Alternative Rock. Už v piatok si užijú osvedčenú domácu Paru, Midi Lidi od západných susedov, či The Joy Formidable z UK a množstvo ďalších skvelých kapiel.

V sobotu si zahrajú aj The Citizens! z UK, Royal Republic zo Švédska, či French Films z Fínska a mnohé ďalšie kapely.

Okrem hudobného zážitku bude na návštevníkov čakať O2 svet s chill out zónou, ktorá bude skvelým priestorom pre oddych, regeneráciu, relax a zábavu. Nebudú chýbať súťaže, stolný futbal, vodný ventilátor. O2 svet bude vďaka dômyselnému osvetleniu dobre viditeľný cez deň aj v noci.

O2 Grapeobr: grapefestival.sk

Počas trvania festivalu si účastníci môžu v sieti O2 posielať SMS a MMS správy zadarmo, stačí jednoduchá aktivácia.

Samozrejmosťou budú tento rok aj nabíjačkárne, či už samoobslužné, alebo s asistenciou. Všetky nabíjacie miesta budú otvorené nepretržite, od 12 hodiny v piatok do 12 hodiny v nedeľu.

O2 Grapeobr: grapefestival.sk

V areáli festivalu budú prítomní aj O2 Guru, vyškolení poradcovia, ktorí budú k dispozícii každému a poradia s nastavením telefónu, internetu či mobilných aplikácií.

Rovnako ako minulý rok aj tento rok bude na Facebooku súťaž o luxusné bývanie priamo v centre festivalu. Nebudú chýbať postele, osvetlenie, či privátna toaleta. Novinkou bude možnosť zakúpiť si zdravé jedlo či zeleninu. Plastové poháre na pitie budú zálohované. Organizátori dúfajú, že týmto ekologickým krokom prispejú k väčšj čistote priestorov. Nebude chýbať ani možnosť platiť kartou.

O2 Grapeobr: grapefestival.sk

O2 opäť prinesie festivalovú aplikáciu, ktorá obsahuje všetky potrebné informácie, ako program, mapy, novinky, či informácie o kapelách. Aplikácie budú dostupné niekoľko týždňov pred otvorením brán fetivalu. V minulom roku sa celkovo stiahlo takmer 5 000 aplikácií. Dominovala verzia pre systém Android, zvyšok tvorila verzia pre operačný systém iOS.

Zákazníci O2 môžu využiť zľavu 5 eur na vstupenky a cez portál O2 Extra výhody získať kód, ktorý ich oprávňuje na nákup zľavnených lístkov na oficiálnej stránke festivalu , viac info na www.extravyhody.o2.sk. Na jeden kód si môže zákazník O2 zakúpiť maximálne 2 lístky so zľavou 5 € na každý z nich. Zľava platí do 8.augusta 2013, alebo do vypredania lístkov. Ponuka je limitovaná na 250 kusov a vzťahuje sa na dvojdňové lístky - piatok a sobota.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu