Sony Xperia E na Slovensku

Po už skôr uvedenej dual SIM verzii si v slovenských obchodoch môžete kúpiť aj jednosimkový model cenovo dostupného 3,5-palcový smartfónu s operačným systémom Android Jelly Bean a hudobnými funkciami.

Sony Xperia E má príjemný dizajn slabšiu výbavu, ktorá však nenáročným používateľom bude stačiť. Špecifikáciami sa podobá na svojho staršieho súrodenca Xperiu tipo.

Smartfón ponúka 1 GHz procesor, 3,5'' TFT displej s HVGA rozlíšením 320 x 480 bodov, 4 GB vnútornou pamäťou s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 32 GB a 512 MB RAM. Fotografie a VGA videá zachytíte 3,2-megpixelovým fotoaparátom, ktorému však nechýba automatické zaostrovanie ani hardvérová spúšť. Prednú ka,eru ani LED blesk nenájdeme.

Medzi špecifikáciami sa nachádza HSPA, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA, GPS, FM rádio s RDS i 3,5 mm jack. Xperia E sa pýši zvukovou kvalitou HD Voice, vďaka ktorej majú byť hovory zvukovo čistejšie a má tiež funkciu potlačenia hluku, ktorá filtruje hluk v pozadí. Batéria s kapacitou 1 500 mAh ponúka do 6 hodín hovoru či 8 hodín sledovania videa.

Základné info: Sony Xperia E

Orientačná cena: 138 € (www.epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Rastislav.j 23.04.2013 - 15:07

Máte tam zlý link pre základné info. Vedie na http://www.fony.sk/clanky/6524-zte-blade-iii

Lenka Ivančíková23.04.2013 - 16:29 Trvalý odkaz

Jasne, vdaka. :-) Vymenene.

Celá diskusia 2 príspevky