Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S4

Spolu so špičkovým smartfónom uviedol Samsung aj originálne príslušenstvo určené pre novú vlajkovú loď. Nechýba bezdrôtová nabíjačka, náhradná batéria, kryty ani doplnky k novej funkcii S Healt.

Budúci majiteľ horúcej novinky Samsung Galaxy S4 môže začať už teraz uvažovať nad novým príslušenstvom k svojmu smartfónu. Výber bude naozaj pestrý. Samsung pripravil bohatú nádieľku originálnych doplnkov.

Základné info: Samsung Galaxy S4

Komu nebudú stačiť dodávané slúchadlá, o ktorých kvalite zatiaľ nič nevieme, môže si dokúpiť ergonomický Headset s ovládaním.

Príslušenstvo SGS4

Fanúšikov hrania hier na mobilnom telefóne určite poteší Game Pad určený nielen pre Galaxy S4, ktorý spárujete pomocou Bluetooth alebo NFC technológie so zariadením s 4'' až 6,3'' uhlopriečkou. Odporúčaná cena: 68,90 €.

Príslušenstvo SGS4

Výdrž batérie v dnešných dotykových telefónoch býva nízka. Pri väčšom zaťažení smartfónu nie je výnimkou nabíjanie aj dvakrát denne. Pomocníkom počas dňa alebo na dlhších cestách môže byť Extra Battery Kit. Kapacita dodávanej batérie v balení nie je zatiaľ známa. V Galaxy S4 je vložený 2 600 mAh akumulátor. Odporúčaná cena bude 37,90 €.

Príslušenstvo SGS4

Samsung ponúka aj niekoľko možností ako si chrániť svoj nový poklad. Flipový kryt S View Cover s plastovým priezorom sa páči aj nášmu kolegovi Richardovi, ktorý je aktuálne v New Yorku. Konečne vidíte koľko je hodín, stavovú lištu a dátum bez toho, aby ste museli kryt odklopiť. K dispozícii bude v prevedení čierna a biela; ponuka bude postupne rozšírená o ďalšie farebné kombinácie. Odporúčaná cena: 34,90 €.

Príslušenstvo SGS4

K dispozícii bude aj tradičný Flip Cover v rôznych pestrých farbách. K dispozícii bude v prevedení: biela, čierna, ružová, modrá, zelená, oranžová, žltá za odporúčanú cenu 22,90 €.

Príslušenstvo SGS4

Zástancovia klasiky uvítajú tradičné kožené puzdro. K dispozícii bude v hnedom prevedení za odporúčanú cenu 45,90 €.

Príslušenstvo SGS4

Ochranné puzdro z pevného plastu Protective Cover+má pravdepodobne gumenné bočné steny a chráni aj šošovku fotoaparátu a LED diódu. K dispozícii bude v prevedení: ružová, modrá, zelená, biela a tmavomodrá za odporúčanú cenu 14,90 €.

Príslušenstvo SGS4

Pohodlné nabíjanie zabezpečí bezdrôtová nabíjačka Wireless Charging, ku ktorej budete potrebovať aj špeciálny kryt Wireless Cover. K dispozícii bude v bielom prevedení (podložka i kryt). Odporúčaná cena: 55,90 € (podložka), 36,90 € (kryt).

Príslušenstvo SGS4

Súčasťou nových softvérových vychýtávok je funkcia S Health, ktorá spolupracuje s príslušenstvom S Band, Body Scale a HRM.

S Band vypočítava kalórie, ich spotrebu a prejdenú vzdialenosť. K dispozícii bude v prevedení: čierna, modrá, ružová. Odporúčaná cena: 79,90 €.

Príslušenstvo SGS4HRM (hrudný pás) s Bluetooth technológiou poslúži ako tréner pri behaní. V reálnom čase monitoruje činnosť vášho srdca a používa aplikáciu Running Mate. K dispozícii bude v čiernom prevedení. Odporúčaná cena: 65,90 €.

Príslušenstvo SGS4Body Scale je osobná váha, ktorá cez Bluetooth odošle do Galaxy S4 všetky zistené údaje. Ukladá informácie o meraniach až siedmich používateľov a na korektné fungovanie potrebuje aplikáciu S-Healt 2.0. K dispozícii bude v bielom prevedení za odporúčanú cenu 65,90 €.

Príslušenstvo SGS4

Zdroj: samsung.com

Diskusia k článku:

Pisalcek 15.03.2013 - 18:17

Ten game pad vyzerá perfektne, verím že microsoft nebude mrnčať

Celá diskusia 1 príspevok