Logitech predstavil štíhlu klávesnicu pre iPad mini

Novinka od firmy Logitech poteší majiteľov tabletu Apple iPad mini. Štíhla bezdrôtová klávesnica poslúži nielen na pohodlné písanie, ale aj ako ochranný kryt displeja či stojan.

Rovnakú bezdrôtovú Bluetooth klávesnicu ponúka Logitech už dlhší čas pre desaťpalcový iPad. Teraz chce rovnaký komfort ponúknuť aj používateľom iPadu mini.

Logitech Ultrathin Keyboard mini je vhodným doplnkom ušitým presne na mieru zmenšenej verzii iPadu. Displej svojho iPadu mini ochránite pred škrabancami a plnohodnotná QWERTY klávesnica vám uľahčí nielen písanie, ale poslúži aj ako stojan pri prezeraní videa alebo fotografií. Navyše, pri otvorení krytu tablet zobudíte, zatvorenie ho naopak uvedie do režimu spánku.

Klávesnica má štíhly hliníkový kryt a pripojíte ju pomocou silných magnetov. Hrúbka tabletu narastie iba o pár milimetrov a pripojená klávesnica navýši hmotnosť tabletu o 220 gramov. Súčasťou balenia je USB kábel, ktorý slúži na nabíjanie klávesnice.

Pri používaní dve hodiny denne vydrží klávesnica na jedno nabitie až tri mesiace. K dispozícii bude už tento mesiac v bielej a čiernej farbe (na vybraných trhoch aj v červenej) za odporúčanú cenu 79,99 €.

Zdroj: logitech.com

Diskusia k článku:

Richard Hombauer 07.02.2013 - 03:46

Samozrejme, že na pohodlné písanie textov v slovenčine rovno zabudnite. ;)

Celá diskusia 1 príspevok