O2: SMS a MMS v sieti O2 na jeden deň zadarmo

O2 pokračuje v nadeľovaní darčekov k šiestemu výročiu pôsobenia na slovenskom trhu a tentoraz prináša všetkým svojim zákazníkom darček v podobe jednodňového bezplatného posielania SMS a MMS správ v domácej sieti.

Bezplatné správy budú zákazníkom aktivované automaticky, o čom ich bude operátor informovať SMS správou do 10 hodiny ráno v daný deň, alebo deň vopred.

Deň bezplatných SMS a MMS správ do vlastnej siete bude prideľovaný počas dvoch dní, 5. a 7. februára 2013.

O tom, v ktorý deň budú môcť zasielať správy bezplatne ich O2 bude informovať prostredníctvom SMS správy s uvedeným dátumom dňa v znení: "Oslavte s nami nase 6. narodeniny! Ako darcek posielate dna xx.02.2013 vsetky SMS a MMS v sieti O2 SK uplne zadarmo. Dakujeme, ze ste s nami. Vase O2".

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

FaFrNoK 04.02.2013 - 11:47

Ze jake fasa. Len jeden den, a len vo vlastnej sieti. V O2 naozaj neobmedzene ... http://www.youtube.com/watch?v=haD_jKtCJ90

huje®04.02.2013 - 11:58 Trvalý odkaz

FaFrNoK za darčeky sa ďakuje. Je to niečo, čo dostaneš zadarmo, v tomto prípade ako poďakovanie. Máli sa Ti ? Nerozumiem, načo sem pcháš ten klip na neobmedzené volania, ktoré sú za peniaze a ktoré si kupuješ - nedostávaš ich z vďaky pri príležitosti narodenín.

Skús mi prosím osviežiť pamäť aký darček dávajú v Orange alebo Telekom pri príležitosti ich "narodenín" ? Ak by si si nevedel spomenúť, nevadí, nebudem prekvapený ;-)

Marko04.02.2013 - 12:51 Trvalý odkaz

Hujer palec hore. mas pravdu...orange ti da v den narodenin akurat poriadnu fakturu

FaFrNoK04.02.2013 - 13:11 Trvalý odkaz

Dakujem neprosim. Ani darcek, ani O2.
To je taky skvely darcek, ako ked si v restauracii objednas polievku, a namiesto plastovej lyzice, ti k nej ako darcek pribalia aj plastovu vydlicku a nozik. (Ktore su ti na 2 veci - na velke H a na nic) Kto dnes potrebuje SMS a MMS, ked 99 % ludi fici na socialnych sietiach ?
A ja nie som volicom vladnych stran, aby si ma niekto kupil za parky a pivo (jednorazovy darcek).
A to video bolo o tom, ze nie tak davno sa O2 snazilo poukazat na to, ako su ostatni operatori zly, lebo maju vseliake obmedzenia, ale O2, jedine spravne nikoho v nicom neobmedzuje.

Celá diskusia 17 príspevkov