Alcatel One Touch 810

Štýlový telefón véčkovej konštrukcie s dizajnom dámskej pudrenky ponúka hardvérovú QWERTZ klávesnicu, 2,4'' HVGA displej, 2 Mpix fotoaparát, Bluetooth, MP3 prehrávač, FM rádio a slot na microSD karty.

Základné parametre:

OS: vlastný, uzavretý

procesor: Chipset MTK 6235, 208 MHz

frekvencie: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz,

rozmery: 70 x 70 x 17 mm,

dĺžka otvoreného prístroja: ??? mm

hmotnosť: 94 gramov

displej: TFT, 262 tis. farieb, 320 x 240 b., uhlopriečka 2,4'' (61 mm)

fotoaparát: fotoaparát 2 Mpix, nahrávanie QCIF videí (176 x 144 b, 15 fps)

predná kamera: nie

pamäť: pamäť 50 MB ROM + microSD karta (do 16 GB),

globálny prenos dát: prenos GPRS, EDGE,

lokálny prenos dát: Bluetooth 2.1, microUSB,

hudba: hudba MP3 prehrávač, rádio FM rádio (s RDS), 3,5 mm jack,

ostatné: Java, organizér, kalkulačka, budík, diktafón, sociálne siete,

batéria: Li-Ion batéria 850 mAh

SAR: ??? W/kg (norma 2 W/kg),

Cena a dostupnosť: v predaji, približne 79 €

Neobsahuje/nepodporuje: xenónový blesk, LED blesk, autofókus, UMTS, HSPA, HDMI, DLMA, GPS, Wi-Fi, minimalizácia aplikácií, multitasking, prehliadač dokumentov

Softvérová verzia testovaného telefónu: zatiaľ netestovaný

Obsah balenia: mobil, batéria, nabíjačka, slúchadlá, puzdro, dokumenty,

Mladé dámy a slečny, ktoré sa rady odlišujú od sivého priemeru aj pri telefonovaní možno uvítajú štýlový mobilný telefón Alcatel One Touch 810. Dizajnéri sa inšpirovali výrobkom, ktorý nájdeme takmer v každej kozmetickej taštičke modernej ženy: pudrenkou. Véčková konštrukcia so svetielkujúcim predným krytom, hardvérová QWERTZ klávesnica a základné funkcie. Tak by sme mohli v krátkosti charakterizovať štýlový mobil pre nenáročné používateľky, ktoré uprednostnia nezvyčajný dizajn pred technologickými novinkami.

Alcatel OT 810 prichádza so základnou výbavou, ktorá stačí na hovory, posielanie SMS a MMS správ, počúvanie FM rádia a prehrávanie skladieb cez MP3 prehrávač. Vnútorná 50 MB pamäť sa dá rozšíriť microSD kartami do veľkosti 16 GB. Na zachytenie momentiek a nahrávanie videí v nízkom QCIF rozlíšení 174 x 166 bodov nájdeme 2-megapixelový fotoaparát bez LED blesku a automatického zaostrovania. Na prenášanie súborov poslúži Bluetooth alebo microUSB vstup. Medzi aplikáciami nechýba internetový prehliadač s RSS čítačkou, na internet sa pripojíte iba cez GPRS alebo EDGE technológiu, siete tretej generácie nehľadajte.

Po otvorení telefónu vidno displej s rozlíšením 320 x 240 bodov, poteší hlavne hardvérová QWERTZ klávesnica s klávesovými skratkami, ktoré si môžete prispôsobiť svojim potrebám. Zaujímavým detailom je predná strana telefónu s LED diódami, kde sa zobrazujú svetielkujúce ikony prichádzajúceho hovoru, SMS správy alebo zmeškaných udalostí. Ikony sa dajú individuálne upravovať. Podobný externý displej s diódami má i Motorola Gleam+i. Medzi aplikáciami nechýbajú ani sociálne siete Facebook a Twitter.

Alcatel One Touch je dostupný aj v našich obchodoch za cenu približne 79 € v dvoch farbách - sýtej ružovej alebo chrómovej.

Na jeden záber: Alcatel One Touch 810

Diskusia k článku:

Začať diskusiu