Otvorte si SMS bránu. Stačí vám eSMS neobmedzene od O2

Kedysi boli SMS brány veľmi populárne. Odoslať zadarmo správu na akékoľvek slovenské číslo priamo z webovej stránky sme mnohí z nás pravidelne využívali. Dnes už SMS brány až tak populárne nie sú, ale raz za čas sa nejaká objaví...

...napríklad vďaka službe eSMS neobmedzene od O2. Taký pôvod predpokladáme v prípade SMSportal.eu.

Náš čitateľ Miro využíva rôzne SMS brány už dlhé roky a za ten čas si otestoval niekoľko služieb. Väčšina ponúka posielanie správ iba do slovenských sietí. Cez SMSportal.eu môžete zadarmo posielať SMS správy do všetkých sietí Slovenska, Českej republiky, Poľska a Maďarska.

Posielanie aj hromadných SMS-iek (maximálne 5 SMS) je, zatiaľ, bezproblémové. V prípade krátkodobého výpadku služby, o čom je používateľ informovaný oznamom na obrazovke, sú správy odoslané po obnovení funkčnosti. Nemusí mať tak obavy, že sa správa nedoručí. Výpadky navyše nebývajú časté.

Správy chodia z jedného konkrétneho čísla, na ktoré sa dá aj doručiť správa v prípade otázok a pripomienok k službe. Ide o telefónne číslo prevádzkovateľa. Dovolať sa naň nedá, hovor je prerušený a na zariadenie, z ktorého sa telefonát uskutočnil, príde správa s vysvetlením.

SMS brána nie je obmedzená počtom odoslaných správ iba časovým limitom 60 sekúnd medzi jednotlivými správami a počtom 450 znakov.

Ktoré SMS brány využívate vy? Alebo sa to už v dnešnej dobe neoplatí?

*Pozn. red.: Extra balíček eSMS neobmedzene + 50 minút umožňuje za mesačný poplatok 10 eur telefonovať, no hlavne esemeskovať do všetkých sietí v SR, ČR, GB, AT, PL, HU a Írska prostredníctvom SMS brány umiestnenej v zóne Moje O2. Všetky takéto eSMS budú doručené pod vašim telefónnym číslom.

Zdroj: smsportal.eu

Diskusia k článku:

Brano 12.10.2012 - 15:23

Onedlho bude nuteny spravca tejto SMS brany tuto sluzbu zrusit/vyrazne obmedzit kvoli spamu a teenagerskym deckam ktore to budu pretazovat. Vzdy ak takato alebo podobna sluzba vznikne je odsudena na neuspech, v pripade ze ostane relativne neobmedzena. Pri tejto brane je samozrejme aj na mieste otazka sukromia, kedze nikto nic nevie o tom kto to prevadzkuje a dotycny moze ziskat slusnu databazu tel. cisel :)

huje©12.10.2012 - 15:59 Trvalý odkaz

nefunguje, takze zbytocny clanok.

galaxi13.10.2012 - 00:09 Trvalý odkaz

SMS sú v zahraničí pomaly zadarmo u každého opka iba unás sa za to platí a MMS už ani nepíšem.

nobody13.10.2012 - 02:28 Trvalý odkaz

Vyskytli sa nasledujúce chyby:
Ospravedlňujeme sa ze technický výpadok, na probléme sa pracuje.

Nefunkčné, ale aspoň má niekto zadarmo reklamu na svoju stránku.

Lenka Ivančíková13.10.2012 - 11:08 Trvalý odkaz

este vo stvrtok to fungovalo. Od jula bez vacsich problemov. Na fb stranke pise, ze problem je vacsieho rozmeru nez inokedy. Kto vie, mozno ho uz zablokovali. :-)

Celá diskusia 8 príspevkov