Sony Xperia miro na Slovensku

V slovenských obchodoch sa objavil štýlový android s 3,5-palcovou obrazovkou, priemernou výbavou a cenovkou okolo dvesto eur.

Sony Xperia miro zaujme hlavne nenáročných a mladých používateľov, fanúšikov sociálnych sietí. Na prichádzajúce správy alebo nové statusy priateľov upozorní farebné podsvietenie.

Slabšia hardvérová výbava zahŕňa 800 MHz procesor, 512 MB RAM a vnútorný úložný priestor s dostupnou kapacitou 2,2 GB. Nechýba podpora microSD kariet do veľkosti 32 GB. Dotykový 3,5-palcový displej má rozlíšenie 320 x 480 bodov a je odolný proti poškriabaniu. Na fotografovanie a nahrávanie VGA videí rýchlosťou 30 snímok za sekundu nájdeme 5-megapixelový fotoaparát s LED bleskom a automatickým zaostrovaním. Na videohovory poslúži predná videokamera.

Medzi špecifikáciami nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA s prenosovou rýchlosťou až 7,2 Mbps pre sťahovanie a 5,76 Mbps pre odosielanie súborov, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, FM rádio s RDS či 3,5 mm jack. Bezkontaktné DLNA prepojenie ponúkne jednoduché sledovanie obsahu ako sú fotografie a videá v televízore, tablete alebo počítači.

Základné info: Sony Xperia miro

Orientačná cena: 195 € (se-eshop.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu