Orange: nová služba Mobilná TV

Orange prináša svojim zákazníkom službu Mobilná televízia, ktorá umožní sledovať digitálnu televíziu na mobilných zariadeniach aj mimo televíznych prijímačov.

Od stredy 26. septembra 2012 rozširuje operátor dostupnosť svojej digitálnej televízie a spúšťa nové služby. Od interaktívnych funkcií až po kompletné riešenie so satelitnou televíziou. Pretože sme portál zameraný na mobilnú komunikáciu a veci s tým spojené, zaujala nás hlavne služba určená pre mobilné zariadenia.

Mobilná TV umožňuje sledovať televíziu v počítači, v tabletoch alebo smartfónoch. Je dostupná kdekoľvek, aj mimo domova. Pre využívanie služby je nutné internetové pripojenie. Keďže je dátová spotreba vysoká, odporúčame použiť kvalitné Wi-Fi pripojenie alebo neobmedzený dátový balík mobilného operátora s vyššou prenosovou rýchlosťou (ideálne aspoň 0,5 Mbps).

Služba Mobilná TV je prístupná na troch zariadeniach naraz. Je jedno, či to bude smartfón, tablet, počítač alebo ich kombinácia. Na každom zariadení môžete pozerať iný obsah alebo si program sledovaný doma na počítači dopozerať cestou v autobuse na tablete.

Mobilna TVZoznam dostupných televíznych staníc:

Jednotka, Dvojka, TV Markíza, TV JOJ, Doma, Daj To, JOJ Plus, TA3, Magyar TV1, Magyar TV2, ORF1, ORF2, ČT1, ČT2.

S Mobilnou TV majú zákazníci možnosť sledovať živé vysielanie a 7-dňový archív vybraných 14 televíznych staníc, filmotéku TopFun Štart (50 vybraných filmov, ktoré sa každý mesiac prestriedajú) a využívať ďalšie interaktívne funkcie. Pre smartfóny a tablety s OS Android bude od stredy dostupná v Google Play aplikácia Orange TV. Majitelia zariadení s operačným systémom iOS nájdu potrebný softvér v App Store už čoskoro. Pre iné operačné systémy zatiaľ aplikácia dostupná nebude.

Na počítačoch stačí navštíviť stránku www.ofilme.sk. Záujemcovia o službu majú na výber, či si chcú aktivovať iba Archív, filmotéku TopFun Štart (každú za 3,99 € mesačne) alebo všetky služby v jednom za mesačný poplatok 6,99 €.

Zákazníkovi viazaných služieb digitálnej televízie TV Extra alebo SatTV Extra bude dostupná bezplatne. Aktivačný poplatok je 3,99 €.

Praktické skúsenosti s aplikáciou Orange TV vám prinesieme čo najskôr po spustení služby,

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

huje® 25.09.2012 - 23:33

A dopadne to lepšie ako Fiber TV ? Po piatich rokoch veľmi intenzívnej masáže mozgov (rozumej mega reklamnej kampani) pri dostupnosti pre 317.000 domácností (nie ľudí) dosiahli tento výsledok: "V decembri uplynie päť rokov od chvíle, kedy oranžový operátor spustil poskytovanie služieb digitálnej televízie FiberTV. Za ten čas na ne získal 28-tisíc abonentov." Zdroj: http://technologie.etrend.sk/telekomunikacie/orange-chce-aj-divakov-satelitnych-operatorov.html

marketa26.09.2012 - 11:01 Trvalý odkaz

na funku isla reklama orange prima wow, to je nieco nove?

Rastislav.j26.09.2012 - 12:18 Trvalý odkaz

marketa však v ich eshope to máš jasne popísané :
bez faktúr a viazanosti
úvodný kredit 10 EUR s platnosťou 90 dní
čím viac voláte, tým máte výhodnejšiu cenu za minútu
možnosť aktivácie nekonečných balíkov
odmena pri dobití kreditu nad 10 EUR
CLIP zadarmo

Však to je teké WOW, že ani cenník sa nestačil zmeniť :-)

huje®26.09.2012 - 13:29 Trvalý odkaz

Máš v Prahe zakázané sa pozrieť na Orange web stránku, aarniee ?

Celá diskusia 10 príspevkov