Zatvorenie slovenského zastúpenia firmy Nokia?

Nokia výrazne reštrukturalizuje svoje pôsobenie vo svete i v Európe. Týka sa to aj nás. Získali sme oficiálne stanovisko spoločnosti Nokia k zrušeniu zastúpenia na Slovensku.

„Nokia 14. júna oznámila plán na ďalšie vymedzenie svojej stratégie, ktorej cieľom je vylepšenie operačného modelu a návrat k ziskovému rastu. Aby sme boli v súlade s touto stratégiou, musíme reorganizovať svoje sily, čo zahŕňa aj zatvorenie predajnej kancelárie na Slovensku. Napriek tomu Slovensko zostane naďalej súčasťou Nokia strednej a východnej Európy s centrálou v Budapešti pod vedením Alberta Matroneho a budeme naďalej predávať zariadenia Nokia, ponúkať Nokia služby a zabezpečovať starostlivosť o zákazníkov.

Marcus Stoerkel ako generálny riaditeľ bude zodpovedný za Maďarsko, Českú republiku a Slovensko.

Reštrukturalizácia sa dotkne našich zamestnancov v slovenskej kancelárii počas tejto jesene. S odvolaním sa na vedenie našej spoločnosti nemôžeme zverejniť lokálne čísla, a to vrátane informácií týkajúcich sa počtu našich zamestnancov. Ako sociálne zodpovedná spoločnosť bude Nokia týchto zamestnancov v priebehu zmeny podporovať.“

Anna Simai, vedúca komunikácie Nokia pre strednú a východnú Európu

Diskusia k článku:

Začať diskusiu