O2: partner hudobného festivalu Grape

Máte radi hudbu a pohodovú atmosféru? Tak by vám nemal uniknúť tretí ročník hudobného festivalu Grape. Generálnym partnerom je operátor O2, ktorý pre návštevníkov pripravil množstvo služieb a aktivít.

Grape festival 2012 sa bude kontať 10. - 11. augusta na Letisku Piešťany a okrem slovenských kapiel prináša aj zahraničných účinkujúcich. Medzi inými napr. elektro-punkový The Bloody Beetroots, rockový The Subways a vychádzajúce hviezdy indie popu Wolf Gang.

Návštevníkov čaká nielen dobrá hudba, ale aj nehudobné aktivity. Nebudú chýbať módne prehliadky s tvorbou mladých módnych návrhárov, basketbalový turnaj alebo filmové večery. Na festival môžete doraziť kľudne aj na bicykli. Ako uviedli organizátori, festival je "bike friendly". Bicykel vám tu počas pobytu nielen uzamknú a postrážia, ale v prípade potreby aj opravia.

O2 návštevníkom pripraví množstvo rôznych služieb a aktivít, napríklad: bezplatné Wi-Fi v celom areáli, aplikáciu mobilného sprievodcu, súťaže, nabíjačkárne telefónov či oddychovú zónu O2 Svet. V neposlednom rade to budú MMS v sieti O2 Slovensko zdarma počas celého trvania festivalu. MMS správy budú počas trvania Grape festivalu bezplatné pre návštevníkov iba v rámci jeho areálu.

O2 Svet

Chill out zóna bude vhodným priestorom pre oddych, regeneráciu, relax a zábavu. Okrem súťaží, stolného futbalu, vodného ventilátora či cukrovej vaty, si tu návštevníci užijú aj príjemný oddych.

Grape festival

O2 Kocky a O2 Samonabíjačkáreň

V areáli festivalu budú pred hlavným O2 Stage rozmiestnené tzv. O2 Kocky, ktoré budú slúžiť ako zdroj tieňa či úkryt pre dažďom, občerstvovacia stanica alebo ako miesto na nabíjanie telefónov (tzv. O2 Samonabíjacia kocka). O2 Kocky budú v nočných hodinách osvetlené.

O2 Nabíjačkáreň telefónov

Návštevníci budú mať k dispozícii okrem dvoch O2 Samonabíjacích kociek so 40-timi zásuvkami jednu veľkú O2 Nabíjačkáreň s 200 nabíjačkami. Všetky nabíjacie miesta budú non-stop otvorené, od 12 hodiny v piatok do 12 hodiny v nedeľu. V O2 Samonabíjacích kockách je potrebný vlastný adaptér a samozrejme si svoj telefón strážiť. Zákazníci O2 majú v rámci obsluhy prednosť.

Grape festival

Mobilný sprievodca festivalom

Operátor pripravil mobilnú aplikáciu v podobe festivalového sprievodcu, ktorý bude obsahovať program festivalu, mapu, fungovať bude programový reminder, aby návštevníci nepremeškali svoje obľúbené kapely. V prípade programových zmien bude automaticky aktualizovaný aj programový reminder.

O2 Guru poradňa

O2 Guru budú k dispozícii naozaj každému a poradia s nastavením telefónu, internetu či mobilných aplikácií.

Grape festival

Súťaž o telefóny

Neoddeliteľnou súčasťou festivalovej zábavy sú aj súťaže. Pre návštevníkov bude pripravených hneď niekoľko. Balónová súťaž, súťaž o 10 smartfónov, alebo známe Pusť ho k vode určite vyplní čas v prestávkach medzi headlinermi.

Zákazníci O2 môžu využiť zľavu na vstupenky a zakúpiť si ich cez portál O2 Super Zóna. Festival si tak užijú lacnejšie o 5 €.

Pre tých, čo sa už z akéhokoľvek dôvodu nemôžu festivalu zúčastniť, bude možnosť sledovať online prenosy cez portál MeeToo. Kamery budú nainštalované už pred otvorením a tak si budete môcť pozrieť aj to, ako sa stavajú pódia a stany.

Zdroj: grapefestival.sk, tlačová správa

Diskusia k článku:

Dezi 27.07.2012 - 10:24

"Bycikel vám" alebo Bicykel Vám ??

Lenka Ivančíková27.07.2012 - 11:41 Trvalý odkaz

Jasne, ze druha moznost, pomiesali sa pismenka. :-)

huje©27.07.2012 - 21:53 Trvalý odkaz

spakovali sa z Pohody, palec dolu :-)

Lenka Ivančíková28.07.2012 - 01:43 Trvalý odkaz

O2 sa vyjadrilo, ze tento rok sa stali partnerom Grape hlavne preto lebo uz dlho podporuju nove projekty a mladych ludi, preto sa rozhodli po niekolkorocnom partnerstve s Pohodou podporit aj novsi projekto hudobneho festivalu. Ja by som im to nezazlievala, ved ziadna firma nerobi partnera niekomu vecne. :-)

Celá diskusia 7 príspevkov