Nový záložný zdroj Genius ECO-u200 nabije mobil kdekoľvek

Značku Genius poznáme hlavne ako výrobcu počítačového príslušenstva. Tentoraz sa stretávame s cestovnou nabíjačkou pre mobilné telefóny, ktorá dokáže nabiť telefón aj na miestach, kde nie je elektrická zásuvka.

Problém s výdržou telefónov a hlavne dnešných smartfónov pozná snáď každý. Hlavne v prírode pri stanovačkách môže nastať nepríjemná situácia, kedy telefón "melie" z posledného a my nie a nie sa dostať do civilizácie s elektrickou zásuvkou.

Pre podobný prípad ponúka firma Genius cestovnú nabíjačku ECO-u200, ktorá dokáže predĺžiť prevádzku telefónu až o 11 hodín. Akumulátor obsahuje dobíjaciu Li-Ion batériu s kapacitou 2 600 mAh.

Stačí pripojiť telefón cez microUSB port k nabíjačke a stisnúť aktivačné tlačidlo. Štvorica indikačných LED diód na nabíjačke informuje o stave kapacity cestovného príslušenstva. Rozmery nabíjačky sú 75 x 33 x 24 mm a hmotnosť 71 gramov.

Nový záložný zdroj od firmy Genius pripomína takmer rovnaké zariadenie Nokia DC-16 a Sony CP-A2LS.

Novinka Genius ECO-u200 je podľa údajov výrobcu kompatibilná so smartfónmi značiek HTC, BlackBerry, Samsung, Nokia, Sony a Sony Ericsson. Odporúčaná predajná cena je približne 23 € a súčasťou balenia je aj microUSB kábel.

Zdroj: geniusnet.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu