Tesco mobile: nová služba V bezpečí

Tesco mobile štartuje od 13. júna 2012 službu, ktorá umožní, aby sa vám vaši blízki dovolali vždy aj po úplnom prevolaní kreditu. Stačí, ak si k svojmu paušálu tri100 aktivujete službu V bezpečí a nadviažete na ňu karty na dobíjanie kreditu vašich najbližších.

So službou V bezpečí vám vaši blízki po celý čas volajú zadarmo, a to aj po minutí kreditu. Ten im zároveň automaticky dobíjate každý mesiac z paušálu, takže na dobitie kreditu nemusíte ustavične myslieť a zároveň môžete prehľadne kontrolovať vaše výdavky.

Službu V bezpečí si môže zdarma aktivovať každý zákazník s Tesco mobile paušálom tri100.

Aktivovať si ju môže na predajnom mieste Tesco mobile, cez Zákaznícku linku 969 alebo odoslaním bezplatnej SMS na číslo 99222 v tvare: kredit medzera telefónne číslo karty na dobíjanie kreditu.

Požívateľ paušálu tri100 si určí, koľko SIM kariet na dobíjanie kreditu chce na svoj paušál nadviazať, pričom maximum sú 3 SIM karty. Minimálna suma automatického mesačného dobitia kreditu z paušálu je 5 €.

Dobitý kredit môže zákazník s kartou na dobíjanie kreditu využívať na hovory, SMS-ky a všetky ostatné služby, ako je to bežné, pričom používateľovi paušálu, na ktorého je číslo nadviazané, volá vždy zadarmo a neobmedzene. A to aj po minutí kreditu.

Služba V bezpečí je výbornou alternatívou nielen pre rodičov a ich deti, ale aj pre množstvo iných kombinácií v rámci rodinných či partnerských vzťahov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

huje® 13.06.2012 - 23:53

Tesco mobile ide dobre. Palec hore :-)

galaxi14.06.2012 - 07:00 Trvalý odkaz

Omnoho drahšie ako FunFon. 7€ na 120 dní / 4 mesiace čo je 1,75€ na mesiac a voláš a nepoložíš až na 3 čisla alebo aj viac, keď si ich vymeníš cez SMS ...

Takže nič iba dražoba oproti FunFonu.

Lepšie sú aj Easy Free a Easy Time.

huje®14.06.2012 - 11:27 Trvalý odkaz

Produkt tak, ako ho predstavili je výborný pre rodiny vlastne aj so stropom pre deti, ktoré za nad 5 € nemusia dostať.
Na volania/text s kamošmi použijú VOIP klienta (Fring, Skype, Viber. Nimbuzz...) - lacných Androidov je mrte, majú net a volania s rodičmi zadarmo - aj keď nemajú kredit.
Rodič za 10 € mesačne dostane 100 (200) minút na volania do ostatných SK sietí, 100 (200) minút na volania vo vlastnej sieti (všetko v sekundovej tarifikácii) a 100 (200) bodov na tesco klubovú kartu - reálne za volania teda 8 € mesačne.
Jednoznačne si to zaslúži pochvalu.

Podstatne lepšie ako napríklad "inovovaný" predražený Fix od Telekomu (19 centov za minútu je děs-běs).

Manobb15.06.2012 - 00:05 Trvalý odkaz

Hujer, ja neviem, či máš deti a v akom veku, ale 5 Eur je na školopovinné deti (napr. I. stupeň, keď je o ne najväčšia obava zo strany rodičov) strááááášne veľa a zbytočne. Sorry.

Ak máš dve deti v takom veku, tak ide de facto komínom zbytočných 10 Eur mesačne ... EE, tomuto programu naozaj ešte niečo chýba = menšia nenažratosť operátora v tomto prípade na tých deťoch !!!

Celá diskusia 9 príspevkov