Orange: nové Paušály Štart

Od 30. marca 2012 prináša Orange nové Paušály Štart 1 € a 3 € a rozširuje možnosti doterajšieho paušálu Štart. Okrem jednotnej ceny volaní do všetkých sietí na Slovensku získajú zákazníci aj neobmedzené volania na jedno vybrané číslo v sieti Orange.

S Paušálom Štart 1 € zákazníci získajú neobmedzené volania na jedno vybrané číslo v sieti Orange počas večerov od 18:00 do 8:00 hod. a kedykoľvek počas víkendov a sviatkov. Mesačný poplatok je 1 €.

Pre tých, ktorí sa pri volaniach svojmu blízkemu nechcú obmedzovať, je určený Paušál Štart 3 €, s ktorým za mesačný poplatok 3 € získajú neobmedzené volania na jedno vybrané číslo v sieti Orange kedykoľvek, 24 hodín denne.

Všetky ostatné hovory na akékoľvek ďalšie čísla vo všetkých sieťach na Slovensku sú spoplatnené sumou 0,12 € za minútu. Pri hovoroch sa uplatňuje sekundová tarifikácia. Za odoslanú SMS správu v rámci Slovenska zákazníci zaplatia 0,06 €.

Nové Paušály Štart sú k dispozícii bez viazanosti a bez dotovaného telefónu, avšak aj pri nich môžu zákazníci získať mobil za 1 € bez viazanosti so službou Mobil bez záväzku. Nový telefón si môžu prísť vybrať, keď súčet ich faktúr dosiahne už 60 €. Ak zákazník potrebuje nový telefón hneď, môže si aktivovať službu Náhradný telefón.

Zdroj: tlačová správa

Doplnené 4. 4. 2012:

Na webovej stránke operátora je uvedené, že ponuka Paušálov Štart 1 € a 3 € je platná iba do 8. mája 2012.

Za upozornenie ďakujeme.

Diskusia k článku:

bublifuk 30.03.2012 - 22:07

No, ako pozerám, tieto paušály nahrádzajú pôvodný paušál Štart bez mesačného poplatku. Ten už nie je na ich stránke, ani v e-shope. V ponuke už nemajú ani Základný paušál. Čo znamená, že Orange už nemá v ponuke žiadny paušál bez mesačného poplatku, či sa mýlim?

galaxi31.03.2012 - 20:20 Trvalý odkaz

Žeby orangutan za každý paušál štart mesačne si pýtal 1€ ?
Orange sa zasa vyfarbil nenažranosťou. Jedine FunFon a Easy Free ich prienik výhod v dual mobile je zatiaľ najlepšie

mikudyk01.04.2012 - 20:34 Trvalý odkaz

Myslím, že tam máte chybu. Cena je 0,13 € do všetkých sietí, ak som to včera správne pozeral. Na webe som túto zmenu v paušále štart včera ešte nenašiel. Alebo neviem hladať, ich web podľa mňa nemožný, komplikovaný. Skoro ako pridávanie príspevkov do diskusie na týchto stránkach po novom.

Lubo.S02.04.2012 - 00:48 Trvalý odkaz

nie je tam chyba, je to správne 12c/min.
a čo sa webu týka včera som tam tú info našiel v priebehu pár sekúnd takisto ako dneska: http://www.orange.sk/web/prevas/pausaly/pausal_start.html

a áno žiaľbohu to vyzerá tak, že 0€/mesiac sa v pomaranči už nekoná.. len dúfam že mi moje štarty ostanú v pôvodnom teda ešte nulovom spoplatnení..

Celá diskusia 4 príspevky