Orange: v MusicJet pribudli rozprávky

O takmer 130 rozprávok v tradičnom aj modernom spracovaní sa rozširuje hudobná služba MusicJet. Rozprávky tak za nezmenený poplatok rozširujú hudobnú knižnicu MusicJet a dopĺňajú počúvanie hudby cez mobil a počítač aj o rozprávky.

Rodičom, ale aj všetkým, ktorí majú radi klasické príbehy ponúka Orange takmer 130 rozprávkových titulov. Používatelia tak získajú takmer 29 hodín rozprávania a poučných príbehov, ktoré ocenia napríklad pri cestách autom, alebo pri uspávaní tých najmenších.

Okrem tradičných rozprávok Traja zhavranení bratia, Popoluška, Snehulienka alebo Kráľ Drozdia brada, oživili kolekciu aj nové príbehy – Vrabčiak Strapáčik, O tancujúcom medveďovi a mnohé ďalšie, pričom ich počet bude Orange stále zvyšovať.

Službu MusicJet Premium si od svojho uvedenia v septembri minulého roku aktivovalo viac než 16 000 zákazníkov.

Prečítajte si: Orange: nová služba MusicJet (21. 9. 2011)

Služba MusicJet Premium je pre všetkých zákazníkov dostupná za mesačný poplatok 8,90 €. Tí, ktorí už majú aktivovaný niektorých z balíkov internetu v mobile Orange World a zákazníci FunFónu môžu MusicJet využívať za mesačný poplatok 5,90 €, pričom pre všetkých poskytne Orange službu na prvý mesiac zadarmo.

Služba je dostupná aj v bezplatnej verzii MusicJet Lite. Tá rovnako poskytuje základný komfort v podobe prístupu k celej databáze skladieb cez počítač pripojený k internetu. Služba obsahuje reklamu a je dostupná len v PC.

Neobmedzený prístup k miliónom skladieb priamo zo svojho telefónu kdekoľvek a kedykoľvek majú zákazníci s operačným systémom Android, Symbian a iOS.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu