Orange: vylepšené paušály Biznis Svet

Volania po prvej minúte zadarmo, balík Exkluzívna starostlivosť a nový telefón už po jednom roku - to sú nové výhody, ktoré získajú firemní zákazníci s paušálmi Biznis Svet vďaka novému Balíku Komfort.

Paušály Biznis Svet tak poskytujú zákazníkom nielen výhodnejšiu komunikáciu na Slovensku aj v zahraničí, vďaka balíku Komfort zákazníci získajú aj viac pohodlia.

Bezplatná Exkluzívna starostlivosť

Zákazníci, ktorí sa rozhodnú pre paušál Biznis Svet 1000 nonstop alebo Biznis Svet 300 nonstop môžu odteraz zadarmo využívať režim exkluzívnej starostlivosti. V rámci neho získajú prioritné obslúženie hovoru a 30 minút na volania na Zákaznícke linky Orangeu 905 a 939, prioritné obslúženie a neobmedzené volania na Expert linku 14 905, možnosť bezplatne zálohovať si svoje kontakty a získať záložnú SIM kartu v prípade straty svojej pôvodnej.

Exkluzívnu starostlivosť môžu získať aj zákazníci k paušálu Biznis Svet 150 večer a Biznis Svet 150 deň za 3,90 € mesačne.

Volania po prvej minúte zadarmo

Po prevolaní všetkých predplatených minút v ktoromkoľvek paušále Biznis Svet získa zákazník bezplatné volania po prvej minúte. To znamená, že zákazník bude platiť už len za minútu hovoru, nech telefonuje akokoľvek dlho. Čím dlhšie zákazník využíva služby Orangeu, tým dlhšie môže využívať benefit bezplatného telefonovania po prvej minúte.

OrangeKaždý rok nový mobil s Biznis Svet 1000 nonstop

Zákazníci, ktorí sa rozhodnú pre paušál Biznis Svet 1000 nonstop, môžu získať nový telefón za dotovanú cenu už po 12-tich mesiacoch. Pri prevzatí nového mobilu zákazník podpíše nový dodatok k zmluve s viazanosťou na 24 mesiacov a stará viazanosť sa mu ruší.

Pozn. redakcie: aj teraz má zákazník možnosť získať nový telefón už po 15-tich mesiacoch pri súčasnom využívaní internetu v mobile po celú dobu viazanosti. Platí to pre všetky paušály, nielen pre najvyšší Biznis Svet 1000 nonstop.

Aktuálna ponuka paušálov Biznis svet

Orange

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

mk 01.03.2012 - 17:09

Ak nieto rozmysla nad pausalom v Orange, tak nech si vypyta Biznis 300 extra a moze volat donemoty za 55 Eur, v celej EU. min poplatok je 24 Eur za 300 min. sice je bez mobilu ale je to zas neviazany pausal. ja prevolam aj 2-3tis. minut do Sk,CZ a DE

Celá diskusia 1 príspevok