Akcia Vymeňte starý Samsung za nový je späť

Promo akcia známa aj z minulosti je opäť tu. Pri kúpe nových smartfónov série Galaxy S10, si môžete výslednú cenu znížiť vykúpením starého telefónu. Pokiaľ predáte napríklad Galaxy S9+ v 64 GB verzii, získate bonus 420 eur.

Akciu môžete využiť pri nákupe nových smartfónov Galaxy S10+, Galaxy S10 a Galaxy S10e u partnerských predajcov. Ponuka je platná od 13. 5. 2019 do 30. 6. 2019 alebo do vyčerpania bonusov.

V priebehu tejto akcie navyše za svoje staršie modely z radu Galaxy S alebo iPhony získate vyššiu cenu než pri bežnom výkupe.

Zvýhodnená výkupná cena sa týka zariadení:

- Samsung Galaxy S7 (G930F), 32GB

- Samsung Galaxy S7 edge (G935F), 32GB

- Samsung Galaxy S8 (G950F), 64GB

- Samsung Galaxy S8+ (G955F), 64GB Dual SIM

- Samsung Galaxy S9 (G960F), 64GB Dual SIM

- Samsung Galaxy S9 (G960F), 64GB Single SIM

- Samsung Galaxy S9+ (G965F), 64GB Dual SIM

- Samsung Galaxy S9+ (G965F), 64GB Single SIM

- Apple iPhone 7

- Apple iPhone 6

- Apple iPhone SE

Na získanie bonusu musíte navštíviť web novysamsung.sk, na ktorej zaregistrujete údaje o novom zariadení: model, jeho IMEI číslo, dátum kúpy, predajňu, kde bol zakúpený a nahráte pokladničný doklad alebo faktúru. Akcia platí aj pre telefóny zakúpené u mobilných operátorov.

Doklad o kúpe bude akceptovaný s dátumom maximálne do 30. 6. 2019 a registrácia potrebných údajov na webe www.novysamsung.sk je možná do 7. 7. 2019. Na jednu registráciu môžete zaregistrovať maximálne dva rôzne modely nového telefónu série Galaxy S10.

Videorecenzia

Vyplníte údaje o zariadení, ktoré chcete odpredať a zároveň označíte spôsob, ako chcete svoje staré zariadenie odovzdať. Či už osobne na jednej z predajní výkupcu alebo bezplatne odoslať kuriérom.

Výkupná suma za staré zariadenie vám bude vyplatená po overení stavu starého telefónu a zaregistrovaných údajov o novom zariadení.

Zoznam partnerských predajní, ktoré sú zapojené do akcie, nájdete spolu s kompletnými pravidlami na webe novysamsung.sk.

Pozn. redakcie: Podobné akcie nie sú u Samsungu ničím novým. Výrobca chce týmto krokom zrejme podporiť predaj smartfónu od oficiálnych distribútorov, ktorí veľakrát doplácajú na šedý dovoz z iných krajín. Ten síce prináša nižšie ceny, no pri prvých problémoch s telefónom zákazník môže zistiť, že ušetriť pár desiatok eur sa mu veľmi nevyplatilo. Téme sme sa venovali už pre rokmi v článku Na Slovensku je to tak: Lacné mobilné telefóny.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu