Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v apríli

Rebríček najpredávanejších smartfónov za apríl je nudný. Nielen v top päťke, ale ani v celej desiatke nenájdeme iné značky než Samsung a Huawei.

Pre zákazníkov Orangeu ako keby iné značky telefónov ani neexistovali. Už roky bojujú o ich priazeň najmä dve: Samsung a Huawei. Z času načas sa v druhej polovici tabuľky stretneme aj s Motorolou, Applom či výrobcom Maxcom, ktorý ponúka tlačidlové telefóny pre seniorov.

V O2 ani v Telekome to taká nuda nebýva a desiatka najžiadanejších smartfónov býva pestrejšia. Nad dôvodom nebudeme špekulovať.

Aprílová TOP5 je v Orangei takmer rovnaká ako marcová. Jednotkou sa stal elegantný Huawei P Smart (2019), druhú priečku obhájila Lite verzia minuloročnej série Huawei P20. Samsung Galaxy A7 si oproti minulému mesiacu polepšil a vyhupol sa na tretie miesto.

Štvorkou je opäť Huawei Y6, tentoraz ale ide o tohtoročný model s atraktívnym zadným krytom v imitácii kože. Marcový víťaz Samsung Galaxy A6 spadol o štyri priečky a nájdeme ho až na samom konci top päťky.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v apríli 2019:

1. Huawei P Smart (2019) (165 €)

2. Huawei P20 Lite (135 €)

3. Samsung Galaxy A7 (2018) (185 €)

4. Huawei Y6 2019 (79 €)

5. Samsung Galaxy A6 (150 €)

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v marciV marci nepribudla do ponuky žiadna pre zákazníkov atraktívna novinka, ktorá by premiešala poradie prvej päťky.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej aprílovej sa nachádza Samsung Galaxy A50, Huawei P30, Samsung Galaxy J4 Plus, Samsung Galaxy S10 a Huawei Y6 (2018).

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu