Beta verzia Androidu 9 pre OnePlus 3 a 3T sprístupnená

Kým niektorí výrobcovia majú problémy s prípravou aktualizácie na ročné zariadenia, pre majiteľov takmer trojročných modelov OnePlus to neplatí.

Pokiaľ vlastníte OnePlus 3 alebo OnePlus 3T, môžete si stiahnuť beta verziu Androidu 9 Pie a zapojiť sa tak do testovania.

Stačí navštíviť stránku forums.oneplus.com, kde nájdete odkazy na stiahnutie inštalačných balíčkov. Súčasťou sú aj aprílové bezpečnostné záplaty Googlu, režim Nerušiť, nový režim Gaming 3.0 a integrované služby Google Lens a Google Duo.

OnePlus patrí k výrobcom, ktorý sa o softvér svojich zariadení príkladne stará. Obidva modely prišli na trh už v roku 2016 s verziou 6.0 Marshmallow. Update na Pie je tak už treťou veľkou aktualizáciou systému. Podobne chvália používatelia aj Xiaomi, ktoré sprístupňuje nové verzie svojho používateľského prostredia MIUI aj pre niekoľkoročné modely.

Kedy príde oficiálna aktualizácia formou OTA pre všetkých majiteľov OnePlus 3 a 3T zatiaľ nie je známe. Očakáva sa, že to nebude trvať dlhšie než pár týždňov. Stabilná verzia príde OTA aj betatesterom.

Za čitateľský tip aj screenshot ďakujeme Rolandovi.

Diskusia k článku:

denial 24.04.2019 - 03:55

> Kým niektorí výrobcovia majú problémy s prípravou aktualizácie na ročné zariadenia, pre majiteľov takmer trojročných modelov OnePlus to neplatí. to teda plati oneplus uvadza 2 modely za rok a na OP3 slubili PIE do konca roka (2018) teraz je tu polovica 2019 a konecne vydali betu

Celá diskusia 1 príspevok