Orange: Home Basic 4G so 60 GB dát za 10 eur

Operátor obohatil ponuku fixného 4G internetu o nový program Home Basic 4G s rýchlosťou sťahovania dát do 15 Mbit/s a odosielanie do 1 Mbit/s.

Internet pre domácnosť poskytovaný cez 4G sieť je určený najmä tým, ktorí bývajú v lokalitách bez prístupu k optickému alebo inému spoľahlivému internetovému pripojeniu.

Home Basic 4G obsahuje 60 GB predplatených dát plnou rýchlosťou. Po ich vyčerpaní je internetové pripojenie ďalej k dispozícii, bez akýchkoľvek doplatkov, ale jeho rýchlosť klesne na 128 kbit/s. Home Basic 4G je pri 24-mesačnej viazanosti dostupný už od 10 eur mesačne. Pri objednaní služby s viazanosťou cez e-shop Orangeu, získa zákazník službu na jeden mesiac zadarmo.

Vyšší objem dát v programe Home Optimal 4G

Program Home Optimal 4G sa dočkal vylepšenia. Zákazník, ktorý si pri tomto variante služby zvolí viazanosť na 24 mesiacov, získa k 60 GB ďalších 90 GB dát navyše, spolu tak bude mať k dispozícii až 150 GB predplatených dát.

Zvýšený objem prenesených dát

Zákazníci, ktorí si chcú navýšiť základný objem dát plnou rýchlosťou, majú stále k dispozícii doplnkovú službu Zvýšený objem prenesených dát. Po novom si s ňou môžu navýšiť objem dát v balíku Optimal aj Basic, a to až na 300 GB. Za navýšenie o 240 GB k programu Home Basic 4G zaplatia 10 eur. Navýšenie o 150, resp. 240 GB k variantu Home Optimal 4G ich bude stáť v oboch prípadoch 5 eur.

Orange vynovil aj portfólio dátových paušálov mobilného internetu. Podorobnosti sme vám priniesli v článku Orange: nové dátové paušály a vylepšené spájanie dát.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu