Na jeden záber: Samsung Galaxy A50

Novinka plná moderných trendov má cenovku hlboko pod 400 eurami. Či si o nej myslí kolega Richard, sa dozviete z jeho videorecenzie.

Samsung Galaxy A50 je príjemným oživením v portfóliu telefónov strednej triedy. Ponúka čítačku odtlačkov zabudovanou do 6,4-palcového displeja, Full HD+ rozlíšenie a len malý výrez v hornej stene, ktorý ukrýva 25 Mpix prednú kameru.

Novinke sme sa podrobne venovali v recenzii s názvom Samsung Galaxy A50 - pompézny návrat do strednej triedy. Napovedá, že sme boli príjemne prekvapení. Veľkým plusom je silná 4000 mAh batéria, šikovné prostredie One UI aj 128 GB úložisko. Záujemcov o dual SIM poteší, že použitím pamäťovej karty neprídu o dual SIM funkciu.

Vzadu nájdeme trojicu fotoaparátov. Nechýba ani širokouhlý, veľké zázraky však od neho nečakajte. Krátky komentár spolu so skúšobnými fotografiami a videami nájdete v článku Takto fotí Samsung Galaxy A50.

Daňou za nižšu cenu je chýbajúca vodeodolnosť, pomalšie reakcie, plastová konštrukcia a nízka kvalita hlasného reproduktora. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dozviete zo základného infa.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu