Viber Local Number - za malý poplatok miestne telefónne číslo

Lokálne číslo budete môcť získať aj bez kupovania miestnej SIM karty. V zahraničí vám to má pomôcť pôsobiť dôveryhodnejšie.

Viber je chatovacia platforma, ktorá je mimoriadne populárna aj na Slovensku. Podporuje skupinové konverzácie, posielanie obrázkov a videí a tiež telefonovanie cez internet. Registrovať sa do nej môžete bezplatne, cez vaše telefónne číslo. To si potom ľahko nájdu všetci vaši známi a ak službu používajú tiež, môžu s vami komunikovať bez poplatkov od svojho operátora za prevolané minúty a odoslané SMS.

Zaregistrované telefónne číslo môžete vždy zmeniť, ak zmeníte SIM kartu. Viber však chce pomôcť aj používateľom dlhodobo sa nachádzajúcim v zahraničí.

Služba Local Number vám poskytne miestne telefónne číslo aj bez toho, aby ste si v zahraničí kupovali SIM od lokálneho operátora.

Podľa spoločnosti to má pomôcť podnikateľom, expatom a ľuďom na cestách, ktorí chcú pre svojich klientov a iné osoby pôsobiť dôveryhodnejšie. Vďaka známym miestnym predvoľbám to má byť jednoduchšie.

Vďaka lokálnej predvoľbe vám tiež ľudia v zahraničí budú môcť volať a posielať textové správy aj bez nainštalovaného Viberu a to navyše za oveľa nižšie ceny, alebo dokonca zadarmo, ak majú od operátora nejaké voľné minúty alebo paušál.

Funkcia Local Number má byť dostupná po celom svete. Medzi prvé krajiny zatiaľ patrí USA, Kanada a Veľká Británia. Ďalšie budú čoskoro nasledovať. V aplikácii postačí kliknúť na položku Viac a vybrať kartu Miestne Viber číslo. Poplatok bude 4,99 dolárov mesačne, no službu bude možné kedykoľvek zrušiť.

Prvých 10-tisíc používateľov zaplatí dokonca len 1,99 dolárov mesačne.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu