Honor FlyPods Lite: bezdrôtové štuple za necelých sto eur

Nové bezdrôtové Bluetooth slúchadlá si požičali dizajn od Apple AirPods. Sú odolné voči potu a dažďu, a s nabíjacím puzdrom sľubujú až 12 hodín počúvania hudby na jedno nabitie.

Úplne bezdrôtové slúchadlá, tzv. true wireless, sú medzi zákazníkmi čoraz obľúbenejšie, a tak sa výrobcovia prispôsobujú dopytu a ponúkajú nové modely.

Výhodou tohto typu je absencia akéhokoľvek, aj krátkeho kábla. Za krkom nič nezavadzia, pretože nič nespája ľavý menič s pravým. No musíte dávať pozor, aby ste jedno slúchadlo nestratili. Keď vám vypadne z ucha, môže sa zapatrošiť.

Nedávno sme vám priniesli prehľad zaujímavých kúskov dostupných na Slovensku. Sedem modelov bezdrôtových slúchadiel sme predstavili v článku Najznámejšie true wireless slúchadlá do uší (jar 2019).

Novinka Honor FlyPods Lite ponúka dotykové ovládanie, infračervený senzor dokáže rozpoznať, kedy máte slúchadlá v ušiach a kedy ich vyberiete. Na aktiváciu hlasového asistenta stačí dvakrát poklepať na ľavé slúchadlo, dvojitým poklepaním na ľubovoľné slúchadlo môžete prijať a následne ukončiť hovor.

Duálny mikrofón, ktorý sa nachádza na každom slúchadle, dokáže eliminovať okolité zvuky, čo oceníte najmä v hlučnom prostredí. FlyPods Lite sa dodávajú v ochrannom puzdre so vstavanou 55 mAh batériou, ktoré slúži na nabíjanie.

Pri plnom nabití výrobca sľubuje tri hodiny počúvania hudby, s nabíjacím puzdrom a po opätovnom nabíjaní máte k dispozícii 12 hodín. Len 15 minút nabíjania by malo zabezpečiť 90 minút používania.

Stupeň odolnosti P54 znamená, že slúchadlám nevadí pot ani dážd. S telefónom ich spárujete cez Bluetooth 4.2. Sú kompatibilné s Androidom aj iOS.

Honor FlyPods Lite sú v slovenských obchoodch dostupné v bielej a čiernej farbe za odporúčanú cenu 99 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu