Samsung dnes uvedie novinky radu Galaxy A. Budeme pri tom

Výrobca vo svojom promo videu prezrádza, že dlhoročný rad Galaxy J určený nenáročným používateľom končí a nahradí ho séria Galaxy A. Ponúkne pestrú paletu modelov s rôznou výbavou. Nemajú chýbať prémiové funkcie.

YouTube kanál SamsungMalaysia prezrádza, že séria Galaxy J už nové zariadenia neponúkne. Cenovo dostupné smartfóny nižšej strednej triedy sa presunuli do Áčka.

Už dnes sa v Miláne koná konferencia Samsungu venovanej práve novinkám radu Galaxy A. Prvých zástupcov Galaxy A30 a Galaxy A50 sme spoznali už vo februári na barcelonskej výstave MWC. Neskôr bol pre slovenský trh potvrdený model Galaxy A70 a v ponuke Orangeu sa potichu objavil Galaxy A40.

Smartfóny radu Galaxy A spája natiahnutý Infinity Super AMOLED displej, malý výrez na prednú kameru a silná batéria, ktorá má ponúknuť dlhú výdrž na jedno nabitie. Vybavenejšie modely sa pýšia trojitým fotoaparátom a čítačkou odtlačkov integrovanou do displeja.

Okrem vyššie spomenutých zariadení už boli na niektorých trhoch uvedení aj najlacnejší zástupcovia Galaxy A10 a Galaxy A20, a už dlhší čas sa špekuluje o prémiovom smartfóne s výsuvnou konštrukciou, ktorá má ukrývať otočný fotoaparát.

Čo si Samsung pripravil pre slovenský trh a či sa dočkáme zatiaľ nepredstavených noviniek, sa dozvieme z dnešnej konferencie, na ktorej nebude chýbať ani zástupca našej redakcie. Môžete sa tešiť na prvé postrehy, fotografie či video.

Zdroj: Samsung Malaysia

Diskusia k článku:

Začať diskusiu