Oppo Reno sa objavilo v oficiálnom obchode

Zatiaľ nepredstavená novinka radu Oppo Reno sa už dá v internetovom obchode výrobcu predobjednať. Prezrádza dizajn a niektoré špecifikácie.

Úplne nový produktový rad, ktorý bude mať premiéru 10. apríla, má byť určený mladým zákazníkom, ktorí majú radi nové trendy za dostupnú cenu. Výrobca sľubuje inovatívny dizajn a štýlový vzhľad.

V oficiálnom internetovom obchode už Oppo spustil predobjednávky. Nenájdeme tam kompletné informácie o hardvérovej výbave, poznáme však už dizajn a niektoré špecifikácie.

Už skoršie dohady hovorili o prednej kamere s výklopným systémom a je dosť možné, že sa špekulácie potvrdia.

Na produktovej fotografii zaberá displej celú prednú stranu zariadenia, nevidno tam žiadny výrez ani otvor, ktorý by kameru ukrýval.

Výrobca prezradil, že Reno príde v dvoch konfiguráciách, pričom 256 GB úložisko doplní buď 6 GB alebo 8 GB operačná pamäť RAM. Chýbať nebude duálny fotoaparát so 48 Mpix snímačom, rýchle nabíjanie ani NFC pre bezkontaktné platby mobilom. Na webe si môžete pozrieť aj fotografie zhotovené novinkou Reno.

Všetko dôležité sa dozvieme už o pár dní. Uvedenie nového radu, ktorý bude dostupný aj na globálnom trhu, je naplánované na 10. apríla. Cenovke 9999 CNY zobrazenej v obchode sa zatiaľ nedá veriť. Je málo pravdepodobné, že by Oppo za novinku určenú mladým používateľom pýtalo viac než 1300 eur.

Zdroj: opposhop.cn

Diskusia k článku:

Peter Bumbaldek 06.04.2019 - 01:27

Dizajnovo aj "papierovo" zaujímavý kúsok. Realita ukáže foťák, cena sa zdá byť riadne mimo...

Celá diskusia 1 príspevok