Nový rad Oppo Reno bude mať premiéru 10. apríla

Úplne nový produktový rad má byť určený mladým zákazníkom, ktorí majú radi nové trendy za dostupnú cenu. Výrobca sľubuje inovatívny dizajn a štýlový vzhľad. Na internete sa objavili obrázky pripravovanej novinky, ktorá ukazuje displej bez výrezu a prednú kameru s výklopným systémom.

Oppo patrí medzi výrobcov, ktorí sa neboja experimentovať. Ako jeden z prvých priniesol v modeli Find X vysúvaciu prednú kameru a na MWC 2019 predviedol smartfón s 10-násobným optickým zoomom.

obr: slashleaks.com

V prvej polovici marca firma informovala o svojom pláne uviesť sériu produktov označených názvom Reno. Viceprezident spoločnosti Brian Shen vtedy naznačil zatiaľ nepredstavený smartfón, ktorý by mal prísť s čipsetom Snapdragon 855, 4065 mAh batériou a spomínaným 10-násobným zoomom. Či tieto parametre dostane niektorá z noviniek predstavených 10. apríla, nie je potvrdené.

Na internete sa objavili obrázky smartfónu Oppo, ktorý má netradične riešenú prednú kameru. Je umiestnená v hornej časti ako iné modely s displejom natiahnutým na maximum, no namiesto vysúvania by sa mala vyklápať. Vďaka väčším rozmerom sa tam zmestí reproduktor aj LED blesk.

Zdroj: oppo.com, slashleaks.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu