Samsung uviedol originálne príslušenstvo pre sériu Galaxy S10

Každoročne Samsung krátko po štarte predaja novej série Galaxy S uvádza aj bohatú ponuku orignálneho príslušenstva. Tento rok pribudli novinky: zadný kryt LED Cover, kožené puzdro Leather Cover či power banka s bezdrôtovým nabíjaním.

Trojicu noviniek sme vám predstavili v samostatných článkoch, kde nájdete kompletné špecifikácie aj živé fotografie. Pre tých najnáročnejších, ktorí túžia po trojitom zadnom fotoaparáte a čítačke odtlačkov v displeji, sú k dispozícii Galaxy S10 a Galaxy S10+. Kto uprednostní rovný displej, kompaktné rozmery a nižšiu cenovku, pre toho tu je Galaxy S10e.

Príslušenstvo určené pre tohtoročnú trojicu smartfónov zahŕňa tradičné zadné kryty z rôznych materiálov, flipové puzdrá, odolný ochranný kryt s integrovaným stojanom aj duálnu bezdrôtovú nabíjaciu podložku.

Zadný kryt LED Cover

Novinkou medzi štýlovým príslušenstvom je zadný kryt LED Cover, ktorý ponúka svetelné efekty a prispôsobiteľné ikony na zadnej strane telefónu. Ide o úplne nový typ. K dispozícii je v čiernej a bielej farbe za odporúčanú cenu 54,90 eur.

Kožené puzdro Leather Cover

Druhou novinkou je luxusne spracované kožené puzdro, ktoré je vyrobené z teľacej kože a doplnené kovovými tlačidlami. K dispozícii je v siedmich farbách - čiernej, bielej, šedej, zelenej, žltej, námorníckej modrej a červenej. Súčasťou je aj praktické vnútorné vrecko na kartu. Odporúčaná cena je 49,90 eur.

Priehľadné flipové puzdro Clear View Cover

Praktické priehľadné flipové puzdro umožňuje prezerať si oznámenia a ovládať hudbu bez toho, aby ste ho otvárali. Na výber máte z čiernej, bielej, zelenej a žltej farby. Odporúčaná cena je 54,90 eur.

Flipové puzdro LED View Cover

Otváracie puzdro sa rozsvieti vami zvolenými LED ikonami a upozorní na dôležité notifikácie. Jeho súčasťou je aj vrecko na kartu, ktoré sa nachádza vnútri. vyberať môžete medzi čiernou, bielou a pre S10 a S10+ aj zelenou farbou. Odporúčaná cena je 64,90 eur.

Ochranný zadný kryt Protective Standing Cover

Odolný zadný kryt chráni telefón pred nárazmi alebo pádmi, a zároveň vďaka integrovanému stojanu môžete nastaviť displej do dvoch rôznych uhlov. Kryt je certifikovaný vojenským štandardom MIL-STD-810G, takže zvládne aj drsnejšie zaobchádzanie. Pre Galaxy S10e je k dispozícii v modrej a bielej farbe, pre Galaxy S10 a S10+ v čiernom alebo striebornom vyhotovení. Odporúčaná cena je 34,90 eur.

Silikónový kryt Silicone Cover

Silikónový kryt telefón nielen ochráni, ale bude sa v ruke lepšie držať. Puzdro je dostupné v niekoľkých pastelových farbách – čiernej, bielej, modrej, žltej, neónovo ružovej, zelenej a námorníckej modrej. Odporúčaná cena je 29,90 eur.

Jednoduché puzdro Clear Cover

Ak chcete zachovať pôvodný dizajn vášho telefónu, siahnite po jednoduchom priehľadnom puzdre. Nechá vyniknúť pôvodné farebné prevedenie zariadenia a zároveň zabezpečí istejšie držanie v ruke. K dispozícii je pre modely Galaxy S10 a S10+ za odporúčanú cenu 19,90 eur.

Duálna bezdrôtová nabíjacia podložka

Ak máte okrem jedného z modelov Galaxy S10 aj smart hodinky Galaxy Watch / Active, môžete ich nabíjať spoločne. Duálna bezdrôtová nabíjacia podložka totiž bezdrôtovo dobije telefón spolu s hodinkami.

Využíva k tomu rýchlu technológiu Fast Wireless Charging 2.0. Navyše je kompatibilná so širokou škálou zariadení, ktoré podporujú bezdrôtové nabíjanie. V predaji je v čiernej a bielej farbe za odporúčanú cenu 99,90 eur.

Power banka s bezdrôtovým nabíjaním

Ak ste často na cestách, určite oceníte štýlové bezdrôtové dobíjanie kdekoľvek budete. Súčasne môžete pomocou kábla nabíjať aj druhé zariadenie. Vďaka technológii Fast Wireless Charging a kapacite 10 000 mAh nabijete svoje zariadenie rýchlo a pohodlne. K dispozícii je v striebornej a ružovej farbe za odporúčanú cenu 49,90 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

shaggy 21.03.2019 - 16:28

Za 2 tyzdne u cinana za stvrtinu...

oliver9921.03.2019 - 22:07 Trvalý odkaz

p.s. na Nillkin si dajte pozor, akonahle sa vypracovali zacali ho fejkovat samotny cinania, kupujte len u autorizovanych predajcov

Celá diskusia 3 príspevky