K nákupu Huawei série P30 získate zadarmo hodinky Watch GT

Novinky radu P30 od Huawei budú mať premiéru až o niekoľko dní, no už dnes výrobca láka na hodnotný darček k nákupu. Ak na niektorý z modelov napíšete recenziu, môžete získať aj Bluetooth reproduktor.

Huawei P30 a P30 Pro spoznáme 26. marca na parížskej tlačovej konferencii. Nebude tam chýbať ani zástupca našej redakcie, a tak sa môžete tešiť na živé fotografie a video priamo z oficiálneho uvedenia.

Výrobca na svojom Facebooku láka na darček k nákupu. Kto si v čase od 26. 3. do 2. 4. 2019 objedná cez web consumer.huawei.com/cz niektorý z telefónov radu Huawei P30, získa ako darček inteligentné hodinky Huawei Watch GT. Kompletnú recenziu smart hodiniek s výbornou výdržou na jedno nabitie si môžete prečítať v našej recenzii Huawei Watch GT (46F) - týždňová výdrž bez vážnych kompromisov.

Okrem hodnotného darečeka získa zákazník k novinkám aj 90-dňovú záruku na poškodenie displeja a zadného krytu. Na využitie záruky je potrebné telefón registrovať cez mobilnú aplikáciu HiCare.

Chcete ďalší darček? Stačí do 14. apríla 2019 napísať recenziu na niektorú z noviniek série P30 a dostanete prenosný Bluetooth reproduktor Huawei CM51. Odporúčaná cena zariadenia je 49 eur.

Šikovný reproduktor má pekný dizajn, integrované pútko na zavesenie a odolá ošplechnutiu vodou. Naše skúsenosti s ním sa dočítate v článku Huawei CM51 - vkusný okrúhliak dnu aj von. Ponuka je obmedzená na prvých 30 zákazníkov.

Podrobné podmienky všetkých promo akcií týkajúcich sa uvedenia smartfónov radu Huawei P30, sa dočítate na stránke shop.huawei.com.

Zdroj: facebook.com/HuaweiMobileCZSK

Diskusia k článku:

Tomáš Grman 18.03.2019 - 16:50

V obchodných podmienkach toho obchodu je že zasielajú iba po území CZ.

Lenka Ivančíková18.03.2019 - 21:54 Trvalý odkaz

Na Slovensku bude akcia platit u vybranych predajcov. Ktorych, to vyrobca upresni po predstaveni serie P30.

Celá diskusia 2 príspevky