Huawei P30 Pro má dostať periskopické priblíženie

Výrobca chce zoom v novej vlajkovej lodi posunúť ešte ďalej. Hovorí sa o 5-násobnom optickom či dokonca 10-násobnom hybridnom priblížení. Vylepšenie naznačujú aj zverejnené propagačné materiály.

Séria Huawei P30 bude mať premiéru 26. marca v Paríži a postupne odhaľuje niektoré vlastnosti, ktoré novinka dostane. medzi najdôležitejšie vylepšenia bude patriť fotoaparát, ktorý má priniesť nové tzv. periskopické priblíženie.

Správu mal pre portál Android Central potvrdiť viceprezident spoločnosti pre globálny marketing. Na nové vylepšenie lákajú aj zverejnené propagačné materiály.

Výrobca zatiaľ neprezradil žiadne podrobnosti. Fotoaparátom vyniká aj minuloročný model P20 Pro, ktorý priniesol 3x optický zoom. V prípade P30 sa špekuluje o 5-násobnom optickom, či dokonca 10-násobnom hybridnom priblížení.

Uniknuté rendery zobrazujú štyri snímače fotoaparátu. Dizajn noviniek P30 a P30, počet fotoaparátov aj umiestnenie konektorov už začiatkom februára prezradil výrobca príslušenstva Spigen.

Z ďalšej výbavy sa očakáva 6,5-palcový OLED panel s malým výrezom v tvare kvapky a čítačkou odtlačkov integrovanou v displeji. O výkon by sa mal postarať procesor Kirin 980, pri ktorom sa spomína spolupráca s 5G modemom. Mnohí hovoria aj o 40 W rýchlom nabíjaní, známom z top modelu Huawei mate 20 Pro..

Zdroj: Android Central

Diskusia k článku:

jarpo 12.03.2019 - 22:43

No, nemusel by to byt zly telefon.

Tomas13.03.2019 - 09:56 Trvalý odkaz

Ziadna vlajkova lod nie je zla. Rozhoduju uz len male detaily a preferncie. Ja by som dokazal vpohode zit s akoukolvek vlajkovou lodou a bol by som viac ci menej spokojny, nech je to Samsung, Sony, Huawei, Xiaomy, LG atd...

Celá diskusia 2 príspevky