OnePlus 7 má dostať výsuvnú selfie kameru a trojitý fotoaparát

Najnovšie uniknuté informácie hovoria o displeji s minimálnym rámom bez výrezu a výsuvnej prednej kamere. Vzadu sa očakáva trojitý fotoaparát a nebude chýbať ani výkonný hardvér. Bezdrôtového nabíjania sa zrejme stále nedočkáme.

Firma OnePlus už nejaký čas pracuje na novom smartfóne. Ako už býva zvykom, na internete sa objavujú rôzne úniky a dohady. Najnovší render hovorí, že OnePlus 7 nebude mať výrez ako 6T, ale predná kamera má byť výsuvná.

Rovnaké riešenie predstavil minulý rok napríklad Vivo Nex S. V prípade OnePlus 7 má ísť o jednu prednú kameru, pri ktorej nie sú viditeľné žiadne ďalšie senzory.

obr: pricebaba.com

Na zadnú stranu má pribudnúť tretí fotoaparát. Očakáva sa, že by malo ísť o širokouhlý snímač. Z výbavy sa spomína výkonný čipset Snapdragon 855, 8 GB RAM, samozrejmosťou bude USB-C. Stereo reproduktorov sa zrejme nedočkáme a výrobca sa údajne neplánuje vrátiť ani ku konektoru s 3,5 mm jackom.

Chýbať má aj bezdrôtové nabíjanie. Vedenie firmy sa malo na MWC vyjadriť, že aktuálny štandard funkcie považuje za pomalý a oveľa efektívnejšie je pre nich rýchle nabíjanie pomocou kábla. OnePlus sa vraj bezdrôtového nabíjania nedočká skôr, než bude rovnako rýchle ako káblové.

Zdroj: 9to5google.com, pricebaba.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne05.03.2019 - 08:03 Trvalý odkaz

po 4 zariadeniach od oneplus, by som si asi doplatil tych 50 evri na Samsung S10e. Do leta cena Sasmungu mozno klesne, a Oneplus bude zacinat na 579€ ak dodrzia trend. Nu-da.

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy05.03.2019 - 08:05 Trvalý odkaz

co si neprehodili list v kalendari?

Knoxville05.03.2019 - 10:59 Trvalý odkaz

Hovoríš mi z duše Wayne. Rovnako rozmýšľam aj ja. Nepáči sa mi akým smerom sa ide OnePlus uberať. Pre mňa R.I.P. Bohužiaľ...

Ondrej05.03.2019 - 11:00 Trvalý odkaz

Ak budú zvyšovať cenu, tak tu už to neobstojí. OP pôjde v takomto prípade dole. S10e pôjde sto pro nižšie s cenou cez leto a tak sa stane, že už nebude konkurenčná. Ale ak by sa opäť vrátili k cenám pod 500€ mali by šancu.

Celá diskusia 8 príspevkov