Samsung uviedol nové hodinky, náramky, slúchadlá a power banku

Sortiment nositeľného príslušenstva Galaxy sa rozšíril o inteligentné hodinky Galaxy Watch Active, športové náramky Galaxy Fit a bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds. Samsung predstavil aj 10 000 mAh externú nabíjačku.

Spolu s trojicou nových smartfónov radu Galaxy S10 uviedol Samsung nové nositeľné zariadenia: športové hodinky Galaxy Watch Active, fitnes náramky Galaxy Fit/Galaxy Fit e a bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds. O každej novinke pripravíme samostatný článok, kde vám prinesieme kompletné informácie.

Samsung Galaxy Watch Active majú minimalistický dizajn, sú tenšie a ľahšie než elegantné Galaxy Watch, ktoré prišli pred pol rokom.

Hodinky sledujú fyzické aktivity, spánok, zmerajú vám stres a pomôžu viesť zdravší život. Dokonca dokážu sledovať krvný tlak priamo zo zápästia. Stačí si stiahnuť výskumnú aplikáciu My BP Lab vyvinutú v spolupráci s Kalifornskou univerzitou v San Franciscu.

Hodinky Galaxy Watch Active automaticky detegujú, či bežíte, idete na bicykli, veslujete, používate eliptický trenažér alebo robíte dynamický tréning. Manuálne si môžete vybrať z viac než 39 aktivít, nastaviť denné ciele a sledovať svoj pokrok. Kompatibilné sú s platformami Android a iOS.

Na Slovensku sa začnú predávať koncom marca za odporúčanú cenu 249 eur. Na výber bude čierna, strieborná, zelená a ružovo-zlatá verzia.

Náramky Galaxy Fit a Galaxy Fit e podporujú aktívny životný štýl a sú určené pre všetky typy športových nadšencov. Vďaka tenkému a ľahkému telu sa pohodlne nosia celý týždeň.

Automaticky začnú sledovať vašu aktivitu, keď sa venujete chôdzi, behu, veslovaniu, cvičíte na eliptickom trenažéri alebo začnete iné cvičenie. V aplikácii Samsung Health môžete ručne vybrať niektorú z vyše 90 aktivít a náramok ju začne automaticky sledovať. Nechýba monitorovanie spánku ani stresu. Obe zariadenia sú vodeodolné, takže ich môžete nechať na ruke pri sprchovaní aj plávaní.

Náramky budú dostupné od mája, cena Galaxy Fit je stanovená na 99 eur a kúpite ich v čiernej alebo striebornej farbe. Menšie a slabšie vybavené Galaxy Fit e majú odporúčanú cenu 39 eur a predávať sa budú v čiernej, bielej a žltej.

Galaxy Buds sú bezdrôtové slúchadlá kompaktnej veľkosti pre celodenné nosenie. Ponúkajú špičkovú kvalitu zvuku, o ktorú sa stará zvuková technológia spoločnosti AKG.

Funkcia Enhanced Ambient Sound vám umožní zreteľne počuť, čo sa deje okolo vás, aj keď máte slúchadlá práve v ušiach. Nestratíte tak sluchový kontakt s okolím, ani keď telefonujete alebo počúvate svoj obľúbený playlist.

Slúchadlá zvládnu streamovať hudbu cez Bluetooth až šesť hodín, alebo s nimi môžete päť hodín telefonovať. Ich kompaktné puzdro ich navyše nabije na ďalších až sedem hodín, 15 minút rýchleho nabíjania dokáže predĺžiť výdrž o 1,7 hodiny.

Galaxy Buds sa začnú na slovenskom trhu predávať v polovici apríla za 149 eur v bielej, čiernej a žltej farbe.

Externá nabíjačka s bezdrôtovým nabíjaním, 10 000 mAh kapacitou a USB-C konektorom bude stáť 49,90 eur. Dostupnosť je oznámená na apríl, na výber bude v ružovej a striebornej.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Hydrant 21.02.2019 - 08:37

Tie hodziny vyzeraju celkom pekne po dizajnovej stranke. Aj by som o nich zacal uvazovat.

Martin21.02.2019 - 19:08 Trvalý odkaz

Áno, Pekné sú, aj cena by mala byť nižšia od klasických "galaxy watch". Keby už Samsung zapracoval konečne na športových aktivitách, lebo skoro všetky ich "smart hodinky", nie sú moc určené pre športovo založených ľudí.

Celá diskusia 2 príspevky