Sygic Cockpit zobrazí náklon či gravitačnú silu vozidla

Vynovená doplnková funkcia informuje vodiča počas jazdy o aktuálnom uhle naklonenia vozidla, nadmorskej výške, zobrauje kompas aj preťaženie. Novinkou je možnosť minimalizovať Cockpit do spodnej lišty spustenej navigácie.

Pokiaľ nie je pre vás cesta autom iba presunom z bodu A do bodu B, možno vás osloví doplnok navigácie Sygic dostupný pre zariadenia s operačným systémom iOS a Android. Oceníte ho najmä pri jazde náročným terénom.

Cockpit je šikovná funkcia, ktorá zobrazí výkon vášho auta v reálnom čase.

Rýchlomer na základ GPS ukáže presnú rýchlosť, náklon zobrazuje informáciu o aktuálnom uhle naklonenia vozidla (potrebný je gyroskop v smartfóne), ktorá pomáha predchádzať prevráteniu napríklad v náročnom teréne.

Indikátor gravitačnej sily (G-force) slúži ako pomôcka pre vodiča v súvislosti so zrýchľovaním a bezpečným zatáčaním.

Nechýba kompas ani údaj o nadmorskej výške, ktorý pomáha vodičovi lepšie vyhodnocovať poveternostné podmienky vrátane snehu alebo mrazivého dažďa v horách a podľa toho prispôsobiť štýl jazdy.

Okrem vynoveného dizajnu prináša nová verzia doplnku Cockpit možnosť minimalizovania údajov do spodnej lišty spustenej navigácie Sygic. Odpadá tak prepínanie medzi oknami.

Offline navigáciu Sygic si stiahnete z Google Play a App Store. Cena licencie býva rôzna, počas akciovej ponuky kúpite doživotnú licenciu aj so 70 % zľavou.

Doplnok Cockpit si zakúpite za 7,99 eur priamo v aplikácii. Otvorte Menu -> Sygic Store -> Cockpit a potvrďte nákup. Cockpit sa automaticky aktivuje hneď po dokončení nákupu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu