Waze prináša integráciu hudobnej služby Deezer už aj na Android

Priamo cez navigáciu Waze si viete spríjemniť cestu počúvaním obľúbenej hudby. Vyberať môžete už z ôsmich hudobných aplikácií, pribudol Deezer.

Funkcie online navigácie Waze sa neustále rozširujú. Po výbere nového mena TTS hlasu, ktorým sa stala Gertrúda, priniesla posledná aktualizácia pre operačný systém Android integráciu ďalšej hudobnej aplikácie.

Na iOS bol Deezer dostupný už v novembri minulého roka, no kým majitelia iPhonov môžu vyberať len z piatich služieb (Spotify, iHeartRadio, Deezer, Scribd a Stitcher), androiďáci ich majú v ponuke už osem.

V nastaveniach navigácie máte k dispozíciii Spotify, Pandora, Deezer, iHeartRadio, NPR One, Scribd, Stitcher, a TuneIn. Nie všetky aplikácie sú ale zo slovenského Google účtu dostupné na stiahnutie, ako iHeartRadio a Pandora Music.

Prehrávač spustíte jednoducho kliknutím na ikonu noty v hornej časti obrazovky. Vyberiete si z vami už nainštalovaných aplikácií alebo ťuknete na Nastavenia, kde sa zobrazí dostupný výber nenainštalovaného softvéru. Priamo počas navigácie môžete medzi vybranými skužbami prepínať.

Waze si bezplatne stiahnete z obchodov Google Play a App Store.

Za čitateľský tip ďakujeme Michalovi.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu