Orange: Honor View 20, Huawei P smart (2019) a Honor 10 Lite v ponuke

V ponuke dotovaných zariadení Orangeu pribudli tri novinky, ktoré prišli na náš trh len nedávno. Top model Honoru s prednou kamerou integrovanou do displeja je dostupný v dvoch kapacitách pamätí.

Honor 10 Lite ponúka natiahnutý 6,21-palcový Full HD+ displej, Kirin 710, 4 GB RAM, 64 GB úložisko a elegantnú konštrukciu v odtieňoch modrej farby. Za dostupnou cenovkou sa skrýva použitie staršieho microUSB konektora, chýbajúce rýchle nabíjanie a medzi nepodporovanými špecifikáciami výrobca uvádza aj gyroskop.

Lákadlom je predná 24 Mpix kamera ukrytá v malom výreze displeja. Podrobné špecifikácie sa dočítate v základnom infe. Novinku už v redakcii testujeme, môžete sa tak tešiť na plnohodnotnú recenziu.

Honor 10 Lite kúpite v Orangei vo farebnom odtieni Sky Blue už od jedného eura. Plná cena je u operátora stanovená na 235 eur.

Top model Honor View 20 mal premiéru len nedávno. Orange ho zaradil do ponuky dokonca v dvoch pamäťových verziách: 128 GB kombinovaných so 6 GB operačnou pamäťou a vyšší model s 256 GB úložiskom doplneným 8 GB RAM.

farba Phantom Blue

Novinka patrí medzi prvé smartfóny, ktoré majú prednú kameru ukrytú v malom otvore, ktorý na displeji vyrušuje menej než dnes už tradičný výrez. View 20 láka na zaujímavý dizajn zadnej steny s farebným pásom, ktorý mení farby podľa dopadu svetla. Medzi kľúčové špecifikácie patrí Kirin 980, 6,4'' natiahnutý Full HD+ displej a 4000 mAh batéria.

farba Sapphire Blue

Lákadlom je predná 25 Mpix kamera a zadný 48 Mpix fotoaparát s clonovým číslom f/1.8. Nahrávať môžete aj super spomalené 960 fps HD videá. Všetky špecifikácie nájdete v základnom infe. Telefón v redakcii už testujeme, čoskoro pripravíme kompletnú recenziu.

Honor View 20 zatiaľ nie je reálne dostupný, Orange už ale zverejnil cenu k jednotlivým paušálom. 128 GB variant v odtieni Sapphire Blue kúpite k 30-eurovému paušálu Go za 376 eur, vyšší model vo farbe Phantom Blue s 256 GB úložiskom má k rovnakému programu cenovku 490 eur. Plná cena je u operátora 590 eur, resp. 660 eur za pamäťovo vyššiu verziu.

Huawei P Smart (2019) dostal čipset Kirin 710, 3 GB operačnú pamäť RAM, 64 GB úložisko a 6,21-palcový displej s Full HD+ rozlíšením a pomerom strán 19,5:9. Na tele smartfónu nechýba 3,5 mm jack, 3400 mAh batériu nabijete cez starší microUSB konektor.

Zadný fotoaparát s podporou umelej inteligencie tvorí hlavný 13 Mpix snímač s clonovým číslom f/1.8 a pomocný s 2 Mpix rozlíšením, ktorý poslúži na rozostrenie pozadia. Predná 8 Mpix kamera sa ukrýva v malom výreze displeja. Nechýba portrétový ani skrášľovací režim. Okrem čítačky odtlačkov vzadu odomknete telefón aj funkciou rozpoznávania tváre. Kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete v tradičnom základnom infe.

Huawei P smart (2019) kúpite v Orangei v atraktívnom farebnom odtieni Aurora Blue už od jedného eura. Plná cena je stanovená na 255 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu