Honor Watch Magic

Inteligentné hodinky s 1,2'' AMOLED displejom, snímačom tepu srdca, Wi-Fi, NFC, certifikáciou 5ATM a takmer týždňovou výdržou na jedno nabitie. (živé fotografie)

Základné parametre:

OS: LightOS

procesor: ARM Cortex M4

frekvencie: nie

rozmery: 42,8 x 42,8 x 9,8 mm

hmotnosť: 32,5 gramov

displej: 1,2'', AMOLED, 390 x 390 b. (kruh s priemerom 390 px a zobrazením 119 398 px), 326 ppi

fotoaparát: nie

pamäť: 128 MB + 16 MB RAM

globálny prenos dát: nie

lokálny prenos dát: Bluetooth 4.2, Wi-Fi, NFC

ostatné: GPS, Galileo, Glonass, snímač tepu srdca, rozpoznávanie aktivít, zvýšená odolnosť voči vode (5ATM), akcelerometer, gyroskop, barometer,

batéria: 178 mAh, bezdrôtové nabíjanie, výmena v servise

Neobsahuje/nepodporuje: SIM kartu, pamäťové karty, microUSB, USB-C, fotoaparát

Pravdepodobná cena a dostupnosť: od 179,90 eur / február 2019

Zaujímavé odkazy:

Huawei Watch GT (46F) - týždňová výdrž bez vážnych kompromisov (23. 12. 2018)

Na smartfónoch a tabletoch môžete všetky obrázky v článku priblížiť pomocou dvoch prstov. Na počítači môžete obrázok klikom presunúť do popredia a šípkami na klávesnici preskočiť na ďalší.

Honor spolu s top modelom Honor View 20 uviedol inteligentné hodinky, ktoré sa na budúci mesiac dostanú aj na náš trh. Watch Magic nie sú žiadnou horúcou novinkou, v domácej Číne mali premiéru už začiatkom novembra minulého roka. Dizajn vychádza z modelu Watch GT od materskej firmy Huawei. Výbavou sú ale chudobnejšie. Telo hodiniek kombinuje plast a nerezovú oceľ (316L). Hrúbka tela je 9,8 mm.

Takisto sa pýšia dlhou výdržou,výrobca hovorí o sedemdňovom používaní na jedno nabitie. Reálne výsledky sa môžu líšiť v závislosti od zaťaženia hodiniek rôznymi aktivitami. Huawei Watch GT majú 480 mAh batériu a výrobcom deklarovanú výdrž 14 dní, v našom testovaní reálne zvládli desať dní. Watch Magic od Honoru so 178 mAh batériou tak pravdepodobne dokážu vydržať týždeň na jedno nabitie len pri menej náročnom používaní.

Ponúkajú 1,2-palcový AMOLED displej s rozlíšením 390 x 390 pixelov. Sú poháňané procesorom ARM Cortex M4, ktorý sa stará o chod operačného systému LightOS. Spĺňajú certifikáciu 5ATM, takže sa nemusíte obávať ošplechnutia vodou pri umývaní rúk ani plávania v bazéne. Rozpoznajú plavecký štýl, zaznamenajú odplávané dĺžky a snímač tepu srdca bude sledovať váš tep. Čo znamená označenie 5ATM sa dozviete z nášho článku Ako je to s vodeodolnosťou smartfónov a inej techniky?

Vo výbave nechýba Bluetooth 4.2, Wi-Fi ani NFC. Kombinácia troch navigačných systémov GPS, Glonass a Galileo má zabezpečiť presné zaznamenanie trasy. Vďaka funkcii TrueSleep sa dozviete informácie o vašich fázach spánku.

Medzi špecifikáciami sa nachádza barometer, gyroskop a akcelerometer. Honor Watch Magic vás upozornia na prichádzajúce hovory, správy, udalosti z kalendára a podobne. Podporujú operačný systém minimálne Android 4.4 alebo iOS 9.0 a vyšší.

Inteligentné hodinky budú na našom trhu dostupné od februára, a to vo variantoch Lava Black za 179,90 eur a Moonlight Silver za 199,90 eur.

Živé fotografie:

Diskusia k článku:

Začať diskusiu