Hľadáme Gadget roka 2018

V ďalšej kategórii 12. ročníka populárnej ankety hľadáme užitočnú elektroniku, ktorá poteší nejedného nadšenca moderných technológií.

Január opäť patrí ankete Mobil roka, v ktorej hľadáme tie najlepšie smartfóny, ale tiež slúchadlá a inú elektroniku. Hlasovať v nej môžete aj vy. Ak tak urobíte na stránke www.mobilroka.sk, budete zaradení do losovania o skvelé ceny.

Súčasťou ankety Mobil roka powered by O2 sú kategórie Špičkový mobil, Rozumný mobil, Výhodný mobil, Inteligentné hodinky, Bluetooth reproduktor, Bluetooth slúchadlá a Gadget roka 2018.

Za svojho favorita kategórie Gadget roka 2018 môžete hlasovať na webe www.mobilroka.sk. Ak to stihnete do 12. februára 2019, budete zaradení do žrebovania o 12 skvelých cien.

Na cenu Gadget roka 2018 bolo nominovaných osem zariadení.

Bose SoundWear Companion

Ide o kríženca Bluetooth slúchadiel a klasického reproduktora, ktorý si doslova oblečiete okolo krku. Silikónový obal totiž skrýva plnohodnotné a kvalitné stereo reproduktory, tie ale smerujú priamo nahor. Zvuk z nich tak nebude obťažovať vaše okolie a vy naopak okrem obľúbených piesní môžete počuť aj osoby okolo seba, alebo prichádzajúce autá. Ak sa napríklad rozhodnete športovať uprostred mesta.

DJI Osmo Pocket

Spoločnosť známa skôr výrobou dronov sa rozhodla vstúpiť do sveta malých vlogovacích kamier. Osmo Pocket využíva všetky poznatky zozbierané pri vývoji predchádzajúcich produktov a sľubuje mimoriadne kvalitný a hlavne dokonale stabilizovaný obraz za každých podmienok. Môžete ho používať samostatne alebo pripojený k mobilu, kedy ovládanie preberie väčší displej vášho smartfónu.

GoPro Hero7 Black

Stálica medzi akčnými kamerami je tu v ďalšej generácii. Tá priniesla ešte lepšiu stabilizáciu, vodeodolnosť aj bez dodatočných obalov, nové timelapse režimy alebo možnosť živého streamovania videí. Má dotykový displej a schopnosť nahrávania v až 4K rozlíšení pri 60 fps.

iRobot Roomba 981

Robotizovaný pomocník za vás ochotne a bez reptania preberie aspoň časť domácich prác. Navigačný systém mu umožní prekľučkovať medzi nábytkom a batérie dodajú energiu až na 120 minút. Aj po ich vybití sa však do svojej základne vráti úplne sám. S plánovaním vysávania v mobilnej aplikácii sa tak už nemusíte o nič starať. Čo robotický vysávač dokáže, sme zisťovali v tomto článku.

JBL Partybox 300

Partybox 300 je skôr gadgetom než reproduktorom najmä preto, že zadná strana ponúka takmer profesionálnu výbavu. Vstup pre mikrofón alebo gitaru doslova volá po organizovaní domáceho karaoke. Batéria s kapacitou 10 000 mAh mu dodá energiu na 18 hodín a poháňa aj svetelné efekty okolo meničov. Partybox 300 však nepohrdne ani šťavou z 12 V zásuvky vo vašom aute.

Oura Ring

Náramkov a inteligentných hodiniek je na trhu už naozaj veľa. Oura Ring tiež dokáže merať spánok a pohybovú aktivitu počas dňa, no vyzerá pri tom lepšie a nenápadnejšie. Aplikácia zbiera dáta o tepovej frekvencii a telesnej teplote. Na základe toho vyhodnocuje trendy a upozorní vás, ak nie ste v najlepšej kondícii, napríklad kvôli nastupujúcej chorobe.

SXT Light Plus V

Elektrické kolobežky sa stávajú čoraz populárnejšími a túto výrobca označuje za druhú najľahšiu na svete. Má iba 11,2 kilogramu. Od konkurencie ju odlišuje motor s výkonom až 500 wattov, takže problém jej nebudú robiť stúpania ani robustnejšie stavaný majiteľ. Dojazd 40 km a maximálna rýchlosť 37 km/h z nej robia seriózneho konkurenta pre auto či MHD.

Xiaomi Mi Sonic Electric Toothbrush

Elektronika už nastupuje aj do kúpeľní. Hitom roka 2018 boli sonické zubné kefky, ktoré vraj odstraňujú viac nečistôt než klasické. Táto je vodeodolná (IPX7), bezdrôtovo nabíjaná z kompaktného stojančeka a s výdržou až 18 dní. Nedôslední majitelia ocenia časovač. Optimálnu dĺžku čistenia zubov si postrážite vďaka mobilnej aplikácii.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk. Každý, kto sa do týmto spôsobom zapojí, bude zaradený do súťaže až o 12 atraktívnych cien. Stihnúť to musíte do 12. februára 2019.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu