Samsung Galaxy S10 spoznáme 20. februára

Samsung zverejnil pozvánku na predstavenie nového zariadenia radu Galaxy. Prezradil v nej dátum a miesto premiéry desiatej série Galaxy S.

Event prebehne v San Franciscu 20. februára. Číslo desať, ktoré je hlavným motívom upútavky ukazuje na výročný rad Galaxy S10. Spoznáme ho niekoľko dní pred otvorením brán barcelonskej výstavy MWC, ktorá začína 25. februára.

Pozornému oku neujde, že obrázok na pozvánke je akoby zložený z dvoch častí, čo napovedá, že by sme sa mohli dočkať aj prvého skladacieho smartfónu Galaxy F, na ktorom Samsung už dlhší čas pracuje.

Čo vieme o pripravovanom Galaxy S10? Isté je, že v ňom pobeží Android 9 Pie s grafickou nadstavbou One UI a výkonný čipset Exynos 9 Series 9820, teda aspoň v jednej z verzií.

Ako sa už stalo zvykom, Samsung vydáva dve modelové verzie, jednu s čipsetom od Qualcommu a druhú s vlastným procesorom. Takisto nikto nepochybuje o natiahnutom AMOLED displeji s jemným rozlíšením či bezdrôtovom nabíjaní.

Ostatné informácie, ktoré nájdete zverejnené na internete, sú len špekulácie. Vraj sa dočkáme nie dvoch, ale možno až troch, odvážlivci hovoria dokonca o štyroch modeloch. Odľahčená verzia sa nemá volať Lite, ale ponesie označenie Galaxy S10 E a dostane 5,8'' obrazovku.

Zdroj: mobilefun.com

Dvojica Galaxy S10 (6,1'') a S10+ (6,4'') by mala ponúkať čítačku odtlačkov integrovanú do displeja, novinky nemá obísť ani trend malého otvoru v displeji, ktorý ukrýva prednú kameru. Hovorí sa aj o špeciálnej verzii s podporou 5G sietí a 6,7'' displejom.

Koniec všetkým špekuláciám urobí až Samsung, keď 20. februára prezradí všetko dôležité. Očakáva sa, že predaj noviniek by mal odštartovať približne mesiac po oficiálnom uvedení.

Zdroj: news.samsung.com

Diskusia k článku:

Nightmare 11.01.2019 - 01:03

bude to podivana...

Celá diskusia 1 príspevok