Redmi bude samostatná značka. Nový smartfón príde 10. januára

Xiaomi oddelí sériu Redmi a vytvorí z nej samostatnú značku podobne, ako je Poco. Už onedlho uvedie nový smartfón. Tešiť sa môžeme na 48 Mpix fotoaparát.

Xiaomi sa rozhodlo ísť podobnou cestou ako Huawei, keď oddelil sériu Honor a vytvoril z nej samostatnú značku pre mladých používateľov. Aj línia Redmi je známa nízkou cenovkou a zameraním na nenáročných používateľov.

V sérii Mi budeme aj naďalej vidieť zariadenia s vyššou výbavou a prémiovým prevedením, rad Poco má ponúkať to najlepšie za čo najnižšiu cenu. Redmi ostane pre smartfóny nižšej a strednej triedy.

Novej stratégii prispôsobil výrobca aj nový farebný vizuál s logom. Na svojich stránkach už láka na pripravovanú novinku, ktorú uvedie 10. januára. Smartfón má ponúknuť kombináciu 4 GB RAM a 64 GB úložiska.

Pod logom Redmi na vizuáli vidno obrátené čísla 4800. Naznačujú príchod fotoaparátu so 48 Mpix snímačom? Uvedenie v sérii Redmi by bolo príjemným prekvapením.

Model so 48 Mpix snímačom od Sony má napríklad nový Huawei Nova 4, ktorý sa v Číne predáva od 3099 CNY, teda približne 397 eur aj Honor View 20, ktorý bude mať európsku premiéru 22. januára.

Všetko dôležité o pripravovanej novinke samostatnej značky Redmi sa dozvieme už o pár dní.

Zdroj: mi.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu