Huawei P Smart 2019 na Slovensku

Vylepšený nástupca cenovo dostupného dual SIM androidu prichádza v elegantnom farebnom prevedení, so 6,21'' Full HD+ displejom a novým Androidom 9 s nadstavbou EMUI 9.0.

Od svojho predchodcu sa Huawei P Smart (2019) líši nielen dizajnom, ale aj výkonnejším procesorom Kirin 710, väčším 6,21-palcovým displejom s Full HD+ rozlíšením, vyššou 64 GB kapacitou pamäte a silnejšou batériou. Fotoaparátom pribudla podpora umelej inteligencie.

Zadný fotoaparát tvorí hlavný 13 Mpix snímač s clonovým číslom f/1.8 a pomocný s 2 Mpix rozlíšením, ktorý poslúži na rozostrenie pozadia. Predná 8 Mpix kamera sa ukrýva v malom výreze displeja a ponúka svetelnosť f/2.0. Nechýba portrétový ani skrášľovací režim. Okrem čítačky odtlačkov vzadu odomknete telefón aj funkciou rozpoznávania tváre.

Na tele smartfónu nechýba 3,5 mm jack, 3400 mAh batériu nabijete cez starší microUSB konektor. Kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete v tradičnom základnom infe.

Huawei P Smart 2019 je vo vybraných obchodoch dostupný za odporúčanú cenu 249 eur. Na výber sú dve farebné verzie: Midnight Black a Aurora Blue. Od februára pribudne novinka aj v ponuke operátorov Orange a O2.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu