Honor View 20 dostane 4000 mAh batériu

Príchod nového top modelu sa blíži. Výrobca prezradil ďalšie podrobnosti o výbave a zverejnená fotografia naznačuje, že bude aj špeciálna Maserati edícia.

Na domácom trhu bude mať Honor View 20 premiéru už 26. decembra, vtedy sa o hardvérovej výbave dozvieme všetko podstatné. Európsky model bude uvedený 22. januára v Paríži. nebude tam chýbať ani zástupca našej redakcie, a tak sa môžete tešiť na prvé dojmy aj živé fotograie.

S blížiacim sa dátumom čínskej konferencie sa objavujú nové informácie. Zdrojom je čínska sociálna sieť Weibo, na ktorej Honor láka na pripravovanú novinku.

Už prednedávnom prezradil, že View 20 dostane displej natiahnutý do strán ma maximum s otvorom na prednú kameru. Teraz dodal, že bude mať 25-megapixelový snímač. Ďalším dielom do skladačky je potvrdenie 4000 mAh kapacity batérie.

Okrem toho dostane novinka čipset Kirin 980, 48 Mpix fotoaparát s umelou inteligenciou a Link Turbo. Viac sme sa novej technológii venovali v článku Honor Link Turbo: inteligentné prepínanie medzi Wi-Fi a LTE.

zdroj: hi-tech.mail.ru

Neoficiálna fotografia zadnej strany telefónu ukazuje trojitý fotoaparát a logo Maserati. Vyzerá to, že aj Honor bude mať spoluprácu s automobilkou a prinesie špeciálnu verziu pre náročných. Či je to pravda, sa dozvieme 26. decembra.

Zdroj: weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu