Fitbit OS 3.0 prináša nové funkcie a podporu ďalších aplikácií

Najnovšia aktualizácia pre inteligentné hodinky Fitbit ponúka nové ciferníky, možnosť zadávať informácie o zdraví priamo zo zápästia s pribudli ďalšie kompatibilné aplikácie.

Majitelia hodiniek Fitbit Ionic a Fitbit Versa dostávajú v týchto dňoch oznámenie o dostupnosti novej aktualizácie Fitbit OS 3.0. Obidva modely sme v redakcii už testovali a naše skúsenosti nájdete v článkoch Fitbit Versa - hodinky na šport aj do práce a Fitbit Ionic - slušné GPS hodinky s týždňovou výdržou.

Update prináša viac personalizovaných dát, vrátane vyhodnotenia spánku a prehľadu tréningov. Pribudla možnosť rýchlo zadať záznamy o svojej hmotnosti a príjme tekutín priamo do hodiniek. Boli pridané tréningy založené ma stanovených cieľoch - spálených kalóriách, prejdenej vzdialenosti alebo času.

Fitbit rozšíril svoju knižnicu Fitbit App Gallery o 10 nových aplikácií z oblasti zdravia a kondície. Aktuálne sú ale dostupné zatiaľ iba štyri z nich: achu health, Couch to 5K, Genius Wrist a MySwimPro. Zvyšných šesť (Charity Miles, FitBark, GOLD’S AMP, Mindbody, Noonlight, TRX) príde v začiatkom budúceho roka.

Od svojho spustenia v roku 2017 ponúka Fitbit App Gallery stále rastúcu komunitu, ktorá má dnes viac vyše 44 000 vývojárov. Tí majú prístup k vývojárskym funkciám, vrátane nového Fitbit API rozhrania, ktoré uľahčuje vytváranie a inovovanie nových aplikácií.Takisto teraz môžu využívať svoje vlastné algoritmy pri tvorbe aplikácií pre zdravie a kondíciu. Medzi najnovšie patria Alpine Snow a Skateboard.

Pokročilé monitorovanie ženského zdravia dorazí do Fitbit aplikácie začiatkom roka 2019. Bude možné sledovať namerané dáta a zadané symptómy počas menštruačných cyklov pohodlne na jednom mieste bez ohľadu na to, aké Fitbit zariadenie je používané.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu