Nvidia Shield TV dostáva nižšiu cenu a update Shield Experience 7.2

Výkonný android TV box zameraný na hry a streamovanie s podporou 4K HDR teraz kúpite so 44-eurovou zľavou. Posledná aktualizácia prináša množstvo vylepšení a nové hry.

Nvidia Shield TV umožňuje prehrávať multimediálny obsah v 4K rozlíšení s technológiou HDR a poslúži ako hracia konzola so službou GeForce Now. Môžete sa spoľahnúť aj na pravideľné aktualizácia systému.

Posledný update označený Shield Experience Upgrade 7.2 prináša najnovšie bezpečnostné aktualizácie Androidu a množstvo vylepšení. Medzi hlavné patrí uvedenie nových hier do služby GeForce Now napríklad Fallout 76, Call of Duty: Black Ops 4, Assassin’s Creed: Odyssey a ďalších. Shield TV je prvým zariadení, ktoré umožňuje prehrávať videá z YouTube s priestorovým 5.1 kanálovým zvukom.

Podporu prehrávania priestorového zvuku Dolby Atmos získava aj aplikácia Amazon Prime Video. Pribudla podpora protokolu SMBv3 pri pripojení zariadenia k sieťovému úložisku (NAS, PC aj.). Ďalšou novinkou je prispôsobenie Rýchleho nastavenia, možnosť uspať neaktívne disky, dá sa zobraziť rýchlosť internetového pripojenia cez Ethernet a súčasťou aktualizácie sú aj nové verzie firmvéru pre príslušenstvo - herný a diaľkový ovládač.

Podrobnú recenziu TV Boxu Nvidia Shield s atraktívnym dizajnom nájdete na našom webe už od marca. Koho zaujíma, čo dokáže a na čo poslúži, odpoveď nájde v článku Nvidia Shield TV (2017) - multimediálne centrum pre 4K domácnosť.

Aktuálna odporúčaná cenovka modelu s diaľkovým ovládaním a herným ovládačom je stanovená na 193,90 eur. Bez gamepadu je cena 154,90 eur. Znížené ceny o 44 eur oproti bežnej cenovke platia do 25. decembra alebo do vypredania zásob.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu