S Taxify sa odveziete už aj v Banskej Bytrici

Od dnešného poludnia je alternatívna prepravná služba Taxify dostupná už aj v Banskej Bystrici. Využiť môžete 50 % zľavu zo základnej tarify.

Po Trnave a Žiline, kde si môžete objednať odvoz cez mobilnú aplikáciu Taxify od novembra, sa pridáva aj Banská Bystrica.

Tak ako v iných mestách, aj tu pri štarte služby nechýbajú akciové ceny. Za nákupmi vianočných darčekov alebo domov z firemných večierkov sa môžete od dnešného dňa odviezť s 50 % zľavou zo základnej tarify. Po meste sa tak môžete presúvať už od 1,20 eura.

Výhodou mobilnej aplikácie je možnosť sledovania príjazdu vodiča v reálnom čase, zdieľanie jazdy s priateľmi alebo rodinou, bezhotovostná platba priamo cez aplikáciu či možnosť objednať si Taxify cez Google Maps. Konečnú cenu za odvoz sa dozviete ešte pred stlačením tlačidla Objednať Taxify.

Po stiahnutí aplikácie je potrebné si vytvoriť účet a zadať údaje o platobnej karte. Platiť v hotovosti sa nedá. Informáciu o ceste a platbe za jazdu dostanete na registračný e-mail do pár minút po ukončení jazdy. V aplikácii nájde históriu jázd s podrobnosťami o ceste, vodičovi a cene.

Podľa tlačovej správy sú najbežnejšími vozidlami, ktoré vodiči Taxify na Slovensku používajú, Škoda Octavia, Škoda Fabia a Volkswagen Golf. V Banskej Bystrici to však má byť vo väčšej miere aj Hyundai i30.

Taxify chce vodičov v Banskej Bystrici motivovať. Novoregistrovaným ponúkne bonus vo výške až 400 eur počas prvých troch týždňov po spustení. Získať teda môžu bonus vo výške 20 eur na deň.

Mobilná aplikácia je bezplatne dostupná pre smartfóny s operačným systémom Android a iOS.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu