Nubia Red Magic Mars prichádza do Európy

Príchod šesťpalcového herného smartfónu na globálny trh sa blíži. Zatiaľ sa môžete zaregistrovať, dostanete tak informácie o spustení predaja medzi prvými a zároveň zľavu na príslušenstvo.

Na webovej stránke global.redmagic.gg pribudlo oznámenie, že Nubia Red Magic Mars príde už čoskoro.

Druhá generácia herného smartfónu dostala atraktívny dizajn a hardvérovú výbavu pre tých najnáročnejších. V bočnej stene sú dotykové tlačidlá s vibračnou odozvou 4D Shock, ktoré poslúžia pre ovládanie hier.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 6'' natiahnutý Full HD+ displej, Snapdragon 845, až 10 GB operačná pamäť RAM, úložisko v troch kapacitách (64, 128 alebo 256 GB) a 3800 mAh batéria s podporou rýchleho nabíjania. Podrobnosti o hardvérovej výbave sa dočítate v našom tradičnom základnom infe.

Bližšie informácie o dátume príchodu, dostupných farebných verziách a cene výrobca nezverejnil. V Číne sa predáva v prepočte za približne 410 eur. Európska cenovka bude vyššia kvôli DPH, dovozu a iným poplatkom. Predchodca s 8 GB RAM a 128 GB pamäťou mal v Európe cenovku 449 eur.

Záujemcovia o novinku môžu zatiaľ zadať svoj e-mail, ako prví dostanú informácie o spustení predaja. Navyše získajú 20 % zľavu na kúpu príslušenstva.

Zdroj: global.redmagic.gg

Diskusia k článku:

Začať diskusiu