Na Instagrame už môžete posielať hlasové správy

Ide v podstate o rovnakú funkciu, akú poznáte z Facebook Messengera. Hlasové správy v maximálnej dĺžke jednej minúty nahráte podržaním tlačidla mikrofónu. Pustením tlačidla sa správa odošle.

Naposledy sme vás informovali o tom, že Instagram priniesol súkromné príbehy. Zobrazia sa len používateľom, ktorí sú v zozname blízkych priateľov.

Teraz pridáva možnosť posielať hlasové správy. Môžete ich odosielať vo vašom direct priečinku, kde by sa vám v týchto dňoch mala objaviť ikona mikrofónu.

Novinka funguje na rovnakom princípe, ako odosielanie hlasových správ cez Messenger od Facebooku, ktorý vlastní aj Instagram. Hlasový záznam v maximálnej dĺžke jednej minúty nahráte podržaním prsta na tlačidle mikrofónu. Pustením sa správa automaticky odošle. Ak chcete odoslanie prerušiť, stačí prst presunúť na ikonu koša, ktorá sa zobrazí počas nahrávania.

Správy nezmiznú a môžete sa k nim dostať kedykoľvek spätným rolovaním v konverzácii. Funkciu oceníte v prípade, že sa chcete rýchlo vyjadriť a písanie je pre vás nepohodlné. Je k dispozícii na Android a iOS. Ak sa vám ešte neobjavila a máte aktuálnu verziu aplikácie Instagram, stačí len počkať.

Zdroj: Instagram Twitter

Diskusia k článku:

Začať diskusiu